Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – MĚČÍN 5 : 2 (1 : 0)

16. Červen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V posledním zápase sezóny jsme se s výbornými diváky rozloučili výhrou a k deseti podzimním bodům jsme na jaře přidali dalších jednatřicet. Po podzimu by tomu málokdo věřil, ale můj článek, který pan Sedlmaier před startem jarních odvet nadepsal “V Žichovicích věří, že změny pomohou” se potvrdil na 100 procent. 1.B třída se tedy bude hrát v Žichovicích i na podzim a doufáme, že navážeme na úspěšné jaro.

V prvním poločase jsme se těžko dostávali do tempa a naše hra nevypadala dobře. Přesto jsme mohli vést minimálně o tři branky. Nedorozumnění obrany Měčína potrestal střelou do opuštěné branky Špírek. Pak jsme však dvě vyložené šance promarnili. Hlaváč sám před brankou minul a Brož v podobné situaci minout ani nemohl, neb ani netrefil míč. Poločas tak skončil 1:0.

Podobně jako proti Dlouhé Vsi tak i proti Měčínu jsme se ve druhém poločase výrazně zlepšili. Hned v jeho úvodu se po pěkné akci a Přihrávce Polana dostal sám před brankáře Špírek a efektně ho přehodil. Svůj hattrick Špírek dokonal o chvíli později, kdy přihrávku Hlaváče uklidil přesně k tyči. Pak si podruhé během celého jara vybral slabší chvilku Rojík a Bureš hlavou snížil na 3:1. Na druhé straně hřiště připravil náš druhý nejlepší hráč jara Hlaváč palebnou pozici pro Haranta a ten zamířil přesně. Hosté znovu snížili Burešem z penalty, ale poslední slovo měl Hlaváč, po jehož průniku skončil míč popáté v brance hostů. V otevřeném zápase jsme tak slavili desátou jarní výhru.

Branky:Špírek 3, Harant, Hlaváč – Bureš 2, rozhodčí Cihlář, diváků 100

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Štěpán (70.Piller) – Brož (46.Polan), R.Beneš (70.Bálek), Šiška, Harant, Špírek – Hlaváč