Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – RAPID PLZEŇ B 5 : 1 (4 : 0)

20. Říjen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V kompletní sestavě nastoupily Žichovice proti rezervě Rapidu s chutí a od úvodních minut zápasu dávaly najevo, kdo je doma. První akci zápasu nezakončil Hlaváč přihrávkou na úplně volné spoluhráče, ale přesnou střelou k tyči. Vzápětí se Hlaváč prosadil podruhé, když přehodil brankáře hostí. Vydařený úvod uzavřel po čtvrthodině Šiška, když přesnou střelou zúročil přihrávku Iona Butnaru. Butnaru se prosadil po půlhodině, kdy po výstavní přihrávce Roberta Beneše postupoval sám na brankáře a nezaváhal. Z domácí strany výborný první poločas mohl zakončit hattrickem Hlaváč, ale dvakrát na malém vápně v zakončení selhal.

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hosté a aniž by domácím půjčili míč, snížili zásluhou Kordy. Domácí nechali fotbalovost v kabině, ale přesto mohli své vedení navýšit. Šiška však sám před brankářem hostí neuspěl ani na dva pokusy. Velmi fotbalově působící hosté si pak vytvořili minimálně tři brankové příležitosti, ale gól nevstřelili díky své nepřesnosti nebo zákrokům Rojíka v domácí brance. Konečnou podobu dal výsledku Špírek po rychlé křídelní akci. Žichovice se tak vrátily do čela tabulky.

Branky: Hlaváč 2, Šiška, Butnaru, Špírek – Korda, rozhodčí Komanec, Šimek, Šilhánek, diváků 100

Sestava domácích: Rojík – Mourek (60. Štěpán), Jiřík, Frýzek, Brož (60. Samek) – Harant, R.Beneš, Šinál (25. Bálek), Šiška (60. J.Beneš), Butnaru – Hlaváč (77. Špírek)

TRÉNINKY TENTO TÝDEN – STŘEDA 17.15 A PÁTEK 17.00