Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – ST. PLZENEC 2 : 2 (0 : 1) PK 10:9

1. Září 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V prvním domácím zápase přivítaly Žichovice nováčka soutěže ze Starého Plzence, který však má ve svém středu několik velmi zkušených hráčů. Celkový výsledek je pro domácí ještě lichotivý, protože svěřenci trenéra Krejčího především v prvním poločase nenavázali na dobrý výkon z minulého kola.

Bez Hlaváče a J.Beneše, ale s Martinem Šinálem vstoupili domácí hráči do zápasu laxně a hned v úvodu je velmi dobře hrající plzenečtí potrestali. Faul Rojíka potrestal z penalty Kohout. Žichovickým chyběl pohyb a důraz a hosté měli více ze hry. Jedinou vyloženou příležitost vypracoval Harant pro Roberta Beneše, ale jeho střelu výborně vyrazil hostující brankář.

Ani po poločase se domácím fotbalově příliš nedařilo, ale přidali na bojovnosti a vynutili si převahu. Nejdříve velkou příležitost promarnil Šiška, ale poté již po přihrávce Haranta vyrovnal Špírek. Ve druhém poločase se hrál otevřený fotbal a šance se rodily na obou stranách. Domácí několikrát podržel Rojík, ale na hlavičku Vyskočila byl krátký a hosté znovu vedli. Vyrovnal však Robert Beneš, který akrobaticky dorazil střelu Šinála. Když pak Jiřík a Šinál utěšenými střelami těsně minuli branku, skončil zápas remízou. V nekonečných penaltách se nakonec nedostalo jen na R.Beneše, jinak všichni, včetně brankáře Rojíka, proměnili.

Branky: Špírek, R.Beneš – Kohout, Vyskočil, rozhodčí Konig, diváků 100

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Štěpán (20. Bálek) – Harant, Šiška, R.Beneš, Šinál, Brož – Špírek