Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – STRÁŽOV 2 : 1 (1 : 1)

3. Listopad 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V zápase o první místo se v Žichovicích hrál rychlý a důrazný zápas, ve kterém se rozdílovým hráčem ukázal být Ion Butnaru.

Žichovice od prvních minut ohrožovaly branku výborného Javorského a záhy se dostaly do vedení. Harant dostihl malou domů strážovských,  předložil míč před prázdnou branku a  Butnaru touto nabídkou nepohrdl. Domácí měli několik dalších šancí, ale buď jim chyběl důraz před brankou soupeře, nebo zasáhl strážovský gólman, nebo hosty zachránila branková konstrukce. I hosté útočili s velkým počtem hráčů a mohli vyrovnat z penalty. Kološ však trefil jen tyč domácí branky. Vyrovnání však do poločasu přesto přišlo, když Rojíka přehodil Mayer.

Ve druhém poločase pokračoval tvrdý boj o územní převahu, kterou si nakonec vynutili domácí. Tuto převahu zúročil opět Butnaru přesnou střelou k tyči. Strážov ukázal, že se nedostal na druhé místo tabulky náhodou, ale blíže než hosté k vyrovnání měli domácí k pojištění vedení. Pokud chcete vědět, proč Žichovice nevyhrály větším rozdílem, zkuste zavolat Jaromíru Hlaváčovi a poptat se ho na situaci, kdy byl úplně sám před Javorským. Domácí to však mrzet nemuselo, protože po dobrém výkonu získali do tabulky další tři body.

Branky: Butnaru 2 – Mayer, diváků 100, rozhodčí Liškutín

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Brož – J.Beneš (25.Hlaváč), R.Beneš, Šiška (60.Špírek), Šinál (75.Bálek), Harant (80.Štěpán) – Butnaru

TRÉNINK TENTO TÝDEN – PÁTEK 16.00 HOD.