Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Švihov 2 : 0 (0 : 0)

24. Duben 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dohrávce 15. kola jsme doma přivítali Švihov. Ten je sice beznadějně poslední, ale k zápasům nastupuje bez nervozity a se snahou si zahrát. V Žichovicích si sice moc nezahrálo ani jedno mužstvo, ale hosté měli velice blízko k bodovému zisku. Nakonec však výhra a tím i naděje na záchranu zůstala doma.

Úvod zápasu vypadal z našeho pohledu nadějně. První akci Brože zakončil střelou do brankáře Polan a zdálo se, že navážeme na dobrý výkon ze Strážova. Opak byl pravdou a předvedli jsme jeden z nejhorších výkonů sezóny. Jiné hřiště a soupeř může být těžko výmluvou. I přesto, že jsme stejně jako soupeř předváděli kopanou, která odpovídala našemu postavení v tabulce, mohli jsme do poločasu jít do vedení. Střelu Roberta Beneše však reflexivně vyrazil brankář hostů a penaltu po faulu na Haranta zahodil Jiřík.

Překopávaná pokračovala i ve druhé půli a fotbalových akcí bylo k vidění poskrovnu. Trenér Krejčí se snažil oživit hru několika střídáními, a to se nakonec ukázalo jako rozhodující. Když už jsme propadali beznaději, uvolnil Frýzek Hlaváče, který sám přede brankářem tentokrát nezaváhal. V tu dobu chybělo do konce zápasu necelých pět minut. Potvrdit vítězství mohl znovu Hlaváč, ale gól nakonec zařídila dvojice jiných střídajících hráčů. V nastaveném čase Barborka uvolnil Špírka, a ten definitivně pojistil vítězství Žichovic. Nerodilo se lehce, ale počítá se.

Branky: 86. Hlaváč, 90. Špírek, rozhodčí Orlík, diváků 80

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek (85.Piller), Frýzek, Jiřík, Štěpán – Brož (46. Hlaváč), Šiška, Harant, Bálek, Polan (46. Špírek) – Beneš (75. Barborka)