Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ŽICHOVICE – ŽÁKAVA 1 : 0 (0 : 0)

28. Duben 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

V posledním zápase našeho anglického týdne jsme doma přivítali tým Žákavé. Tomuto družstvu z plzeňského jihu se na hřištích soupeřů příliš nedaří, ale dnes se jednalo hlavně o náš výkon. Ten byl na rozdíl od středeční dohrávky se Švihovem výborný a zaslouženě jsme si připsali do tabulky důležité tři body.

Od prvních minut zápasu bylo patrné, kdo chce v dnešním zápase více uspět. Hosté se za celých devadesát minut dostali do jediné nebezpečné situace, která těsně před poločasem skončila nad břevnem Rojíkovi branky. V té době jsme již mohli být ve vedení, ale několik nadějných situací jsme prohospodařili. Nejdříve na centr Hlaváče nedosáhl na malém vápně Špírek a poté trefil ve velké šanci Šiška pouze břevno branky hostí. Když se neujal ani přímý kop Polana, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

I ve druhém poločase se domácí snažili překonat pozornou obranu hostí, dlouho se jim to však nedařilo. Gól se podařilo vstřelit až dvacet minut před koncem zápasu střídajícímu Brožovi, který uklidil odražený míč přesně pod břevno hostující branky. Hosté po obdržené brance převzali iniciativu, ale jejich tlak byl jen platonický a Žichovice vyrážely do nebezpečných kontrů. Dvakrát mohl jejich vítězství sám před brankářem potvrdit Hlaváč, ale ani jednou  neuspěl. Nakonec nás to však nemuselo mrzet a po velmi dobrém výkonu jsme si připsali do tabulky zasloužené tři body.

Branka: Brož, rozhodčí Liškutín, Pálek, Orlík, diváků 110

Sestava : Rojík – Mourek, Frýzek, Jiřík, Štěpán – Harant (80.Piller), Šiška, Bálek, Polan (70.Beneš R.), Špírek (58.Brož, 85.Barborka) – Hlaváč

Trénink-jaro 2013