Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Chodová Planá – Žichovice 0 : 2 (0 : 2)

23. Srpen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na hřiště dalšího nováčka z Chodové Plané jsme přijeli s několika změnami v sestavě, s respektem a s vědomím, že k úspěchu opět povede jen bojovný a zodpovědný výkon. Přestože se nám fotbalově tentokrát příliš nedařilo, výše zmíněný přístup vedlů k zisku tří bodů.

Domácí se od prvních minut snažili o nátlakový fotbal, ale občas jim chyběla kvalita. My jsme na tom nebyli o mnoho lépe, a tak se šance rodily spíše po chybách soupeře. Domácí ty naše nevyužili i díky výbornému Rojíkovi, a proto o poločase prohrávali o dva góly. Nejdříve domácí brankář neudržel centr Šišky a Butnaru zakončoval do prázdné branky. Stejně lehkou pozici měl těsně před poločasem i Hlaváč, který využil práce Haranta při napadání malé domů domácích.

Ve druhém poločase se domácí snažili s výsledkem něco udělat a vynutili si územní převahu. Střely z dálky však Rojík s přehledem chytal a při největší příležitosti domácích mu na brankové čáře pohotově pomohl Štěpán. My jsme měli mnoho možností zápas rozhodnout. V dobré pohodě hrající Hlaváč připravoval pro spoluhráče gólovky jako na běžícím páse, ale Butnaru, Jiřík ani Špírek jich nevyužili. Mrzet nás to však nemuselo, protože i přes problémy ve středu hřiště jsme domácím skórovat nedovolili.

Branky: 20.Butnaru, 42.Hlaváč, rozhodčí Rubáš, Kohout, Duda, delegát Svoboda, ŽK 1:0, diváků 200

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek,J. Jiřík, J.Frýzek, A.Štěpán – T.Harant (75.J.Šimáček), R.Beneš, J.Bálek (55.M.Špírek), R.Šiška (60.K.Brož), I.Butnaru – J.Hlaváč