Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Dlouhá Ves – Žichovice 4 : 0 (3 : 0)

26. Duben 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na hřišti neoblíbeného soupeře jsme selhali ve všech herních činnostech a domácí zaslouženě získali všechny body, které v dané situaci potřebují více než my.

Dlouhá Ves vstoupila do zápasu aktivněji a žichovickým hráčům se laxní přístup nevyplatil hned v úvodu, kdy byl po standartní situaci na správném místě Krůs. Důraznější domácí měli převahu po celý první poločas a zápas rozhodli v jeho závěru. Nebránitelnou hlavičkou se po rohu prosadil Pendl a vzápětí využil nedorozumnění v naší obraně Valvoda. Je otázka, jak by měl pomezní rozhodčí posuzovat situaci, kdy dva domácí hráči postupují sami na prázdnou branku, přihrávka směřuje směrem k brance a hráč přijímající přihrávku je zřetelně blíže k brance než hráč, který mu přihrávku adresuje. Vedení domácích však bylo zasloužené, protože Žichovice měly jedinou gólovou příležitost, kterou po sporném zákroku domácího brankáře nevyužil Hlaváč.

Ve druhém poločase se i přes vyloučení Bálka Žichovice dostaly více do hry, ale zlomilo je staré známé pravidlo “nedáš, dostaneš”.  Honza Beneš sám před brankářem domácích přestřelil a za domácí se z následné standartky opět prosadil Valvoda. I v této situaci prokázal pomezní rozhodčí Brůha stejný cit pro posouzení ofsidové situace situace jako v prvním poločase jeho kolega Bína. Čestný úspěch hostů mohl vstřelit Honza Beneš, ale v jasné situaci opět branku netrefil. Zápas tak ani nemohl dopadnou jinak, než ke všeobecné spokojenosti většiny zúčastněných.

Branky: Valvoda 2, Krůs, Pendl, rozhodčí Hessová, Bína, Brůha, ŽK 3:2, ČK 0:1 (50.Bálek), diváků 200

Sestava Žichovic: Doubek – Brož, Mourek, Šimáček, Štěpán – Beneš J., Bálek, Šiška, Beneš R. (10. Krejčí D.), Špírek – Hlaváč