Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Hradešice – Žichovice 0 : 5 (0 : 3)

12. Duben 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na hřiště soupeře, kterého jsme několik let nedokázali porazit, jsme přijeli se snahou tuto nepříznivou bilanci změnit. K tomu, že se to nakonec podařilo, přispěl špatný výkon domácích, ale především náš zodpovědný a koncentrovaný přístup k zápasu. Dnes jsme tak Hradešicím vrátili všechny předchozí porážky i s úroky.

O vítězi zápasu bylo v podstatě rozhodnuto po pěti minutách. Z první akce hostí se prosadil Butnaru a vzápětí využil zmatků v domácí obraně Hlaváč. Ve zbytku poločasu se domácí pokoušeli o kontaktní branku, ale k ohrožení Rojíka se vůbec nedostali. Žichovice měly několik příležitostí k navýšení náskoku, ale Hlaváč přestřelil a Butnara vychytal domácí brankář. Skóre se tak měnilo až v závěru poločasu, kdy rychlou akci Žichovic zakončil přesně opět Butnaru.

Ve druhém poločase byla dominance hostujícího týmu ještě markantnější a žichovičtí fotbalisté bavili fanoušky atraktivní hrou. Domácí neměli sílu na zvrat a mohli být rádi, že inkasovali už jen dvakrát. Nejdříve zkompletoval Butnaru hattrick a poté se po přihrávce Honzy Beneše trefil do prázdné branky jeho bratr Robert. Žichovice tak pozvaly diváky i na další zápas, který odehrají příští neděli na domácím hřišti proti Měčínu.

Branky: Butnaru 3, Hlaváč, R.Beneš, rozhodčí Langmajer, Duda, Šiška, diváků 80, ŽK 2:4

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Frýzek, Šimáček, Štěpán (55.Brož) – Butnaru, Bálek, R.Beneš, Šiška, Špírek (55.J.Beneš) – Hlaváč