Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Lhota – Žichovice 8 : 1 (4 : 0)

18. Říjen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Dnes bez komentáře. Na přání předsedy klubu doplňuji stručný referát.

Do Lhoty, respektive do Dobřan, jsme přijeli jako lídr tabulky, ale odjížděli s ostudou. Přijeli jsme s jedenácti akceschopnými hráči do pole a bez trenéra, který upřednostnil divizní Klatovy. Zápas se však rozhodoval na hřišti.

Zdaleka největším rozdílem ve hře obou týmů v prvním poločase byl důraz. Domácí jím nešetřili a všechny osobní souboje končili buď jejich vítězstvím nebo faulem. Domácím pranic nevadilo, že za prvních dvacet minut třikrát po faulech viděli žlutou kartu, protože v té době vedli už 3:0. První gól jsme dostali hned po naší úvodní rozehrávce a druhý byl vlastní po brejku domácích, kterému předcházel náš špatně zahraný rohový kop. To běžela třetí minuta. Ve dvacáté přišel centr domácích z pravé strany a zakončení do prázdné branky. V poslední minutě poločasu se domácí prosadili hlavou po rohovém kopu. My jsme za první poločas nepředvedli nic, chyběl pohyb, důraz a hlavně týmové pojetí hry. Stáhli jsme jen poměr žlutých karet. Domácí to však nebolelo, protože Jiřík i Butnaru je dostali za řeči.

Ve druhém poločase jsme výrazně přidali a obraz hry se změnil. Do šedesáté minuty jsme si vytvořili tři čtyři brankové příležitosti, gólem však skončila jen střela Butnara, který předtím obral o míč domácího obránce. Lhota znervózněla a my jsme i přes třígólové manko byli opět ve hře. Chyba v obraně a pátý gól v naší síti po zhruba hodině hry naše vzepjetí ukončil a domácí začali znovu zápas kontrolovat. Přidali další pěkné branky a zaslouženě vysoko vyhráli.

Branky: Strejček 4, Křížek D. 3, vlastní – Butnaru, ŽK 4:4 (L.Mourek, I.Butnaru, J.Bálek, J.Jiřík), rozhodčí Černý, Nesvatba, Sirový, diváků 100

Sestava: J.Rojík – L.Mourek, J.Frýzek, J.Jiřík, K.Brož – I.Butnaru, J.Bálek, J.Beneš, R.Šiška, A.Štěpán – J.Hlaváč