Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Luby – Žichovice 0 : 3 (0 : 1)

5. Říjen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Při derby v Lubech jsme odehráli zápas, který oko fotbaluchtivého diváka rozhodně nepotěšil. Přestože výsledek tak nevypadá, vyhráli jsme především díky Rojíkovi v brance, Šinálovi na stoperu a notné dávce štěstí. Jediné, čím jsme výhře šli naproti, byla bojovnost.

Úvod zápasu nám vyšel, dostávali jsme se nadostřel domácí branky a po čtvrthodině jsme se dostali do vedení. Mourek využil svých zkušeností a precizní kopací techniky ke střele, která po teči skončila v domácí síti. Domácí nás poté začali přehrávat především svou rychlostí. Mnoho jejich šancí jsme i s pomocí brankové konstrukce přežili a do šaten šli s jednobrankovým náskokem.

Ve druhém poločase jsme měli za úkol zpřesnit hru a občas si přihrát. Ono se to lehko řekne, ale nám se to v úvodu druhé půle celkem dařilo. Zvýšit naše vedení tak mohli a měli Harant, Špírek nebo Butnaru. Nestalo se a zákonitě přišel tlak domácích, kteří nasadili do hry vysoké hráče a zjednodušili hru. To jim však spíše ublížilo a zdaleka si nevytvářeli tolik šancí jako v prvním poločase. K tomu přispěla i naše dobrá defenziva. Poslední desetiminutovka přinesla potvrzení našeho vítězství. Nejprve se po skvělém pasu Brože trefil Hlaváč a v poslední minutě Butnaru vycvičil domácí obranu a konečně ukázal, že nechce vypadat jako portugalský fotbalový bohém jen před zrcadlem.

Branky: 15. L.Mourek, 84. J.Hlaváč, 90. I.Butnaru, rozhodčí Lego, Petrželka, Mazanec, ŽK 2:1 (M.Špírek), diváků 100

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek (55. A.Štěpán), M.Šinál, J.Frýzek, K.Brož – I.Butnaru, R.Šiška (85. J.Šimáček), J.Bálek, T.Harant, M.Špírek – J.Hlaváč (89. P.Bálek)