Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Příprava muži

15. Březen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Přípravné zápasy:

sobota 15.2. 14.30 hod.  Horšovský Týn - Žichovice 1 : 3 (1 : 1)

V prvním přípravném zápase jsme zavítali na půdu předního celku 1.A třídy. Domácí však neprokázali své kvality a s výjimkou úvodu zápasu na nás nestačili. Na výhru nám tak stačil velmi průměrný výkon a v podstatě suché triko. O branky se postarali Šiška, Butnaru a Špírek. V poli se představili Rojík, Štěpán, Frýzek, Mourek, Brož, Špírek, Šinál, Šiška, Harant, Butnaru a Hlaváč. Hokejově střídali Bálek a Krejčí.

neděle 23.2.  14.00 hod. Žichovice - Sedlice  2 : 0 (1 : 0)

V dalším přátelském zápase jsme na skvělém hřišti ve Velkých Hydčicích přivítali účastníka jihočeského krajského přeboru. Sedlice měla optickou převahu, ale na rozdíl od nás nedokázala proměnit žádnou ze svých šancí. O výsledku rozhodly dvě branky domácího Hlaváče. Za Žichovice nastoupili Rojík, Štěpán, Frýzek, Brabec, Brož, J.Beneš, Harant, Šiška, Bálek, Butnaru a Hlaváč. Hokejově střídali Špírek, Šimáček a Krejčí.

neděle 2.3. 14.00 hod. Svéradice - Žichovice  2 : 1 (1 : 1)

V dalším přípravném zápase na tréninkovém hřišti ve Svéradicích jsme v zápase, který postrádal výraznější tempo, nehráli dobře. Domácí byli po celý zápas lepší, zaslouženě vyhráli a potěšili nejen trenéra Rambouska, ale i poměrně velký počet zvědavých diváků.  Za Žichovice se na nastoupili Rojík, Štěpán, Frýzek, Šimáček, Brož, J.Beneš, Bálek, Šiška, R.Beneš, Špírek, Hlaváč. Střídal Krejčí.

sobota 8.3. 15.00 hod. Osek – Žichovice 5 : 1 (1 : 1)

http://www.tjosek.cz/?p=6496

V prvním poločase jsme byli kvalitnímu soupeři i v kombinované sestavě vyrovnaným soupeřem a inkasovali až v nastaveném čase. Po přestávce se projevila fyzická převaha týmu krajského přeboru a výsledek tak pro nás není příliš lichotivý. Za Žichovice nastoupili Rojík, Brož, Brabec, Bálek, Štěpán, Beneš J., Šiška, Butnaru, Beneš R., Špírek a Mičkal. Trenér Mourek poslal do hry z lavičky Krejčího a Šumpíka.

sobota 15.3. 13.00 hod. Blatná - Žichovice  0 : 2 (0 : 1)

http://blatnafotbal.cz/?page_id=6324

Ani v posledním přípravném zápase jsme neměli balon na kopačkách častěji než ambiciózní domácí, ale přesto jsme si vytvořili mnohem více šancí než Blatná a po zásluze se rozloučili s přípravou vítězstvím. První gól vstřelil po akci Bálka a J.Beneše Špírek, druhou branku připravil pro J.Beneše Butnaru. Za Žichovice hráli Rojík, Mourek, Šimáček, Frýzek, Štěpán, J.Beneš, Bálek, R.Beneš, Biněda, Butnaru a Špírek. Připraven byl Šumpík.

Trénink-jaro-2014