Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Staňkov – Žichovice 2 : 1 (1 : 0)

21. Září 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve Staňkově se utkala dvě družstva, kterým to momentálně moc nejde, a na úrovni zápasu to bylo znát. Sérii tří porážek v řadě nakonec ukončili domácí, my nebudeme chtít prohrát počtvrté v řadě za týden s Pačejovem.

První poločas jsme prospali, domácí byli rychlejší a důraznější, nám se nedařilo fotbalově a i nasazení mělo k ideálu daleko. Domácí hrozili ze standartních situací a střelami z dálky. Do vedení se dostali po výborně zahraném rohu a hlavičce Bauera. Rojík pak chytil domácím penaltu a před poločasem jsme mohli vyrovnat. Butnaru však sám před brankářem domácích neuspěl a v síti neskončila ani dorážka Haranta.

Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Špírek ani Butnaru ještě své šance neproměnili, ale Butnaru pak využil nedorozumění domácí obrany a zakončoval do prázdné branky. Nerozhodně to však bylo jen 3 minuty. Protiútok Staňkova po našem špatně zahraném rohu zakončil Bozděch. My jsme se pak sice snažili, ale ve vyrovnání nám bránil především do očí bijící nedostatek elementárních fotbalových dovedností, které většina hráčů může získat jen kvalitním tréninkem. Kromě bodů jsme dnes přišli asi na delší dobu o zraněné bratry Benešovi. Děkujeme našim fanouškům, kteří vážili cestu do Staňkova.

Branky: Bauer, Bozděch – Butnaru, rozhodčí Duda, ŽK 0:2 (J.Frýzek, L.Mourek), diváků 80

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek, J.Šimáček, J.Frýzek, K.Brož – J.Beneš (20. T.Harant), J.Bálek, R.Beneš (55.A.Štěpán), R.Šiška, I.Butnaru – J.Hlaváč (46. M.Špírek)

 

Zápis je s jedním komentářem