Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

START PŘÍPRAVY

2. Únor 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Tento týden končí individuální část přípravy a v sobotu 8.2. ve 14.00 začíná část společná vedená trenérem Krejčím. V duchu moderních metod, které trenér vyznává, si přineste na první trénink nejen výsledky ze svých sporttesterů (vytištěné), ale také kopačky a pro jistotu           i boty na běhání. Účast nutná, až na prvním tréninku vás trenér seznámí s plánem přípravy. První víkend je zároveň jediný bez přátelského zápasu, takže si rezervujte všechny soboty až do mistráků (23.3.). Rozpis přáteláků je níže.

Trenér očekává a vyžaduje účast těchto hráčů: Rojík, Doubek, Štěpán, Frýzek, Mourek, Brož, Beneš J., Beneš R., Bálek, Jiřík Jos., Šiška, Harant, Butnaru, Samek, Hlaváč, Piller, Špírek, Šperl D., Krejčí D. Pokud dorazí i “externisté”  Šimáček, Šinál, Malý, Chod, Jeřábek, Malík či Švehla, budou samozřejmě vítáni s otrevřenou náručí.

Zároveň přejeme tento týden hodně štěstí Honzovi Jiříkovi a snad mu během rekonvalescence jako asistentu trenéra uděláme hodně radosti dobrými výkony. Ve středu držíme palce!