Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Stod – Žichovice 3 : 2 (0 : 1)

7. Září 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Stodu jsme přijeli v nové roli lídra tabulky a s vědomím, že na stodském trávníku se body získávají velmi těžko, protože domácí vždy pro vítězství udělají maximum.

Od úvodních minut jsme domácí přehrávali a dostávali se do šancí. Butnara ještě domácí Janča vychytal, ale na střelu Hlaváče již byl krátký. Po vstřeleném gólu jsme však přenechali iniciativu domácím a ti hrozili především ze standartních situací. V naší brance však stál bezchybný Rojík. V závěru poločasu byl však Rojík při odkopu nevybíravě dohrán domácím Fořtem a po následné strkanici přísně vyloučen. Do branky se postavil Robert Beneš a do poločasu udržel čisté konto.

Zajímavé věci se děly i ve druhém poločase. Domácí využili výhody jednoho hráče v poli a otočili průběh zápasu. Po centrech se hlavou prosadili Tlustý a po hodině hry i Bilik. Hned po druhém gólu domácích navíc rozhodčí Mezera dal druhou žlutou kartu Jiříkovi a dohrávali jsme tak v devíti. Přesto jsme ohrožovali branku domácích a v sedmdesáté minutě jsme vyrovnali. Po akci Butnara a Šišky zakončoval skvěle hrající Hlaváč. Našemu gólu i dalším nebezpečným akcím aplaudovali i domácí divácí, kteří tak oceňovali náš výkon a zároveň vyjadřovali pohoršení nad jednostranně rozhodovaným zápasem. Penaltové rozuzlení nakonec odmítl domácí záložník Lukášek, který v poslední minutě hrací doby trefil přesně horní růžek Benešovy branky. Na tento gól jsme již odpovědět nedokázali. Je nutno poznamenat, že o naší porážce nerozhodla fotbalová kvalita soupeře, ale  především naše nedisciplinovanost.

Branky: 46.Tlustý, 61.Bilik, 90.Lukášek – 13. a 68. J.Hlaváč, rozhodčí Mezera, Vocelka, Špoták, delegát Havlík, ŽK 1:3 (Vlk – L.Mourek, J.Bálek, J.Jiřík), ČK 0:2 (41.J.Rojík, 61.J.Jiřík), diváků 200

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek, J.Jiřík, J.Frýzek, A.Štěpán (65.K.Brož) – I.Butnaru, R.Beneš, J.Bálek (46.J.Šimáček), R.Šiška, M.Špírek (50.J.Beneš) – J.Hlaváč

Podívejte se na sestřih téměř všech gólů ze Stodu

Zápis je s 5 komentáři