Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Strážov – Žichovice 2 : 0 (1 : 0)

2. Červen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Žichovice i na hřišti ve Strážově pokračovaly v nevýrazných výkonech poslední doby. Někdo moudrý kdysi řekl, že je velký rozdíl jít na hřiště vyhrát a jít si na hřiště zahrát. My si už chodíme jen zahrát a to je špatně.

Ve Strážově jsme však nezačali špatně. Snažili jsme se kombinovat a dostávali se do zakončení, v největší šanci však Šiška střílel slabě a Javorský v brance domácích neměl problém. Po půlhodině však domácí přidali na důrazu a to na nás stačilo. Nejdříve nás zachránil skvělým zákrokem Rojík, ale na penaltu Kološe po ruce Frýzka nestačil.

Ve druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání, ale chyběla jim lehkost i přesnost, které se dají získat pouze tréninkem. Přesto mohli jít žichovičtí několikrát sami na branku, ale vždy je zastavil domácí pomezní rozhodčí. V závěru naopak hlavní rozhodčí Pohančelík ignoroval signalizaci hostujícího pomezního rozhodčího a poprvé v zápase dal při posouzení postavení mimo hru na vlastní úsudek. Výsledkem byl druhý gól domácích, který vsítil Míšek. Domácí si pak výsledek ohlídali a pomohl jim k tomu i zbytečně vyloučený Šimáček.

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Šimáček, Frýzek, Štěpán – J.Beneš, Bálek, R.Beneš, Šiška (57.D.Krejčí), Špírek – Hlaváč