Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Chodský Újezd – Žichovice 1 : 1 (1 : 0) PK 4 : 5

27. Říjen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Chodského Újezda, který doma body často neztrácí,  jsme přijeli pouze s třinácti hráči a hned během prvního poločasu o dva zraněné přišli. Přesto jsme si body zasloužili a vedl k nim především náš výkon po přestávce.

Rychlostně výborně vybavení domácí vstoupili do zápasu aktivně a hned ve třetí minutě šli do vedení po brance Pikla. Naši hru poznamenala nucená střídání a v prvním poločase jsme tahali za kratší konec. Domácím několikrát zabránil ve skórování Rojík, ale přestože jsme nehráli dobře, mohli jsme vyrovnat. Po střele Bálka však byli u vyraženého míče první obránci a hlavičku Beneše zázračně vyrazil domácí brankář.

Druhý poločas se odehrával zcela v naší režii, ale dlouho se nám nedařilo vstřelit gól. Když už si domácí branku vstřelili sami, rozhodčí ji po nesmyslné signalizaci pomezního neuznal. Při mnoha standartních situacích měli domácí štěstí, především při hlavičce Beneše do břevna. Vyrovnání přišlo čvrt hodiny před koncem z kopačky Jiříka. Závěr zápasu přinesl příležitosti na obou stranách, ale skóre se již neměnilo. O bodu navíc pro nás rozhodla šestá série PK.

Branky: Pikl – J.Jiřík, PK proměnili R.Beneš, J.Jiřík, M.Janda, J.Bálek, J.Frýzek, nedal R.Šiška, rozhodčí Sladký, Červený, Majerčík, ŽK 4:2 (J.Jiřík, R.Šiška), diváků 90

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek, M.Šinál, M.Janda, J.Frýzek – I.Butnaru (5. J.Hlaváč, 35. A.Štěpán), R.Beneš, J.Bálek, R.Šiška, T.Harant – J.Jiřík

Zápis je s jedním komentářem