Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Měčín 5 : 0 (2 : 0)

20. Duben 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším domácím zápase jsme přivítali celek Měčína, který se pohybuje v popředí tabulky 1.B třídy. I na našem hřiští po většinu utkání prokazoval svou kvalitu, ale přestože byli hosté v poli vyrovnaným soupeřem, zápasy se rozhodují v koncovce, a tam byl rozdíl patrný.

Ospalý úvod zápasu převážili domácí na svou stranu díky rychlým protiútokům. Po jednom z nich neudržel brankář hostů střelu Butnara a důrazný Hlaváč dorážel do odkryté branky. Další šance však domácí nevyužili a hosté se dostali do zápasu. Vytvořili si však jedinou gólovou příležitost, ale hlavičku měčínského útočníka zlikvidoval Rojík. Žichovice své nadějné situace neřešily dobře a skóre se tak měnilo až v závěru poločasu, kdy rychlou kombinaci zakončil Butnaru.

Ve druhém poločase domácí zkušeně, i když trochu pasivně, čekali na své příležitosti a ty pak trestali. Sami před brankářem hostů se postupně nemýlili Šiška, Hlaváč ani Honza Beneš. Nakonec u pěti branek zůstat nemuselo, ale i tak odcházeli domácí příznivci ze zápasu spokojení. Další test nás čeká za týden v Dlouhé Vsi a doufáme, že vás naše výkony i výsledky budou inspirovat i k návštěvě tohoto prestižního zápasu.

Branky: Hlaváč 2, Butnaru, Šiška, Beneš J., rozhodčí  Sladký, Fanfule, Pena, ŽK 0:1, diváků 120

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Frýzek, Šimáček, Brož (55.Štěpán) – Butnaru, R.Beneš, Bálek (70.Špírek), Šiška, J.Beneš – Hlaváč