Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Nepomuk 0 : 5 (0 : 4)

14. Září 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Další domácí zápas nám krutě nevyšel a společně s minulým kolem nám ukázal veškeré rezervy, které se v naší hře dlouhodobě vyskytují. Je jen na nás, zda se z nich do dalších zápasů poučíme či nikoli.

Nepomuk byl dnes od první do poslední minuty lepší ve všech herních činnostech a bohužel i v nasazení. Nově složená obrana nefungovala, záloha nic nevytvořila a k útočné činnosti jsme se v podstatě nedostali. Není tedy divu, že nás hosté záhy potrestali. Po dvou centrech z naší defenzivní levé strany to bylo po 10 min.0:2, do poločasu přidali hosté další dvě branky a bodech bylo rozhodnuto.

Druhý poločas vypadal o něco lépe, ale spíše tím, že Nepomuk ubral na aktivitě. Přesto přidali hosté i pátý gól, překvapivě po centru z levé strany. V dnešním zápase nám nebylo přáno, ale pro lepší výsledek jsme neudělali téměř nic. Ale i takové zápasy občas přijdou. Těžko se můžeme vymlouvat na zraněné, nemocné, potrestané a uražené hráče, protože ve všech případech je chyba na naší straně. Nezbývá nám než omluvit se fanouškům a příště podat úplně jiný výkon.

Branky: Baran 2, Váňa, Kozák, Zajíc, rozhodčí Čermák, Černý, Hromka, delegát Jirsa, ŽK 2:0 (Harant, Butnaru), diváků 100

Sestava Žichovic: J.Volák – L.Mourek, J.Frýzek, R.Šiška, A.Štěpán (10. J.Bálek) – T.Harant, J.Beneš (80. D.Krejčí), R.Beneš, I.Butnaru, M.Špírek – J.Hlaváč