Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Pačejov 1 : 0 (0 : 0)

28. Září 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

V 8.kole 1.A třídy jsme na domácím trávníku přivítali Pačejov, se kterým jsme ještě loni soupeřili o soutěž níže. Hosté přijeli povzbuzeni čtyřmi výhrami v řadě, my jsme naopak měli na svém kontě tři po sobě jdoucí porážky.

Momentální forma se projevovala v úvodu zápasu i na hřišti, kde pačejovští působili fotbalověji. My jsme se jim však tentokrát vyrovnali důrazem, a tak se na hřišti odehrával boj o každý metr. Hosty podporovala početná skupina fanoušků, kteří však stejně jako domácí příznivci v prvním poločase žádnou gólovou příležitost neviděli. Po vyrovnaném průběhu se tak šlo do kabin za bezbrankového skóre.

Druhý poločas přinesl otevřenější fotbal a konečně se začaly rodit i šance. V jedné z nich zastavil nedovoleně Frýzek Ticháčka a šel předčasně do sprchy. Hosté si však s početní výhodou nevěděli rady. V jediné větší šanci Kubaň těsně minul Rojíkovu branku, a tak z protiútoků hrozili spíše domácí. Důležitý moment se odehrál čtvrt hodiny před koncem. Domácí Bálek zahrál rukou a k penaltě se postavil dle svých vlastních slov neomylný exekutor Ticháček. Rojík však předvedl výborný zákrok a udržel naděje domácích na bodový zisk. Ke gólu měli po standartních situacích blízko Janda, Hlaváč i Šimáček, ale rozhodnutí přišlo až těsně před koncem. Pravý bek Mourek začal akci, která pokračovala střelou Hlaváče. Tu vyrazil Kalčík jen k levému bekovi Brožovi, který neměl problém trefit prázdnou branku. Cenné vítězství mohl v závěru potvrdit Butnaru, ale ve dvou únicích vždy těsně minul.

Branka: 86. K.Brož, rozhodčí Homr, Bína, Krauz, delegát Harmady, ŽK 1:2 (L.Mourek), ČK 1:0 (55. J.Frýzek), diváků 200

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek, M.Janda, J.Frýzek, K.Brož – I.Butnaru, J.Bálek, R.Šiška, T.Harant, M.Špírek (57. J.Šimáček) – J.Hlaváč