Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Přeštice B 1 : 1 (1 : 1) PK 4 : 5

11. Květen 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

Dnes od 15.00 Vás zveme na další zápas 1.B třídy. Hosté přijedou posílení o některé hráce áčka a pravděpodobně dojde na souboj bratří Rojíků, Honzy v brance domácích a Jardy v brance hostí. Domácímu trenérovi Krejčímu bude chybět potrestaný Bálek a nemocný Mourek, poprvé po dlouhé době bude k zápasu připraven Zbyněk Malík. Těšíme se na Vaší podporu.

____________________________________________________________________

V dalším domácím zápase jsme přivítali béčko Přeštic, které bojuje o záchranu. Na hřišti však rozdíl v tabulce vidět vůbec nebyl a bod z tohoto zápasu je pro domácí maximum.

Hosté se od úvodního hvizdu mladého rozhodčího Fanfuleho snažili o kombinační fotbal a domácí přehrávali. Odměnou jim byl vedoucí gól, který po nedorozumnění domácí obrany vstřelil Havlíček. Domácí zareagovali zvýšeným úsilím, občas si přihráli i po zemi a dostali hosty pod tlak. Výsledkem byla rychlá akce středem hřiště, kterou zakončil Hlaváč střelou do Rojíka, odražený míč však z dvaceti metrů uklidil do šibenice Honza Beneš. A to bylo asi tak všechno, co domácí během zápasu divákům ukázali.

Ve druhé půli byli hosté výrazně aktivnější a domácí zachránil od porážky několika výbornými zákroky Honza Rojík. Žichovice si žádnou šanci nevypracovaly, ale vzhledem ke kopané, kterou předváděly, ani není divu. Hru neoživil ani trenér Krejčí, přestože měl na lavičce tři hráče. Zápas jsme tak se štěstím dovedli k penaltovému rozstřelu. V něm rozhodla šestá série, kdy Jarda Rojík v brance Přeštic chytil střelu svého bratra Honzy a vzápětí sám rozhodl o bodu navíc pro Přeštice.

PS: stejně jako před týdnem proti Pačejovu, tak i dnes byl nejhorším hráčem na hřišti Šiška :(

Branky: Beneš Jan – Havlíček, penalty za Žichovice proměnili Špírek, Butnaru, R.Beneš a Šiška, nedali Frýzek a Jan Rojík, rozhodčí Fanfule A., Fanfule L., Hovorka, diváků 100

Sestava Žichovic: Rojík – Brož, Šimáček, Frýzek, Štěpán – Butnaru, Beneš R., Beneš J., Šiška, Špírek – Hlaváč