Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Žákava 4 : 1 (2 : 0)

6. Duben 2014 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším domácím zápase jsme bez problémů přehráli Žákavou a přestože o výsledku zápasu nebylo víceméně pochyb, vyvolal náš výkon několik otazníků.

Žákava  se na našem hřišti prezentovala důrazným fotbalem a využívala každou možnost k zakončení. Ne náhodou měla před zápasem v kolonce vstřelených branek stejné číslo jako my. Hosté se do zakončení dostávali po výborných standartních situacích a po střelách zpoza šestnáctky domácích, ale pro ohrožení Rojíka v brance Žichovic by potřebovali žákavští více přesnosti. Domácí si na své šance počkali a využili standartních situací. Po rohu se hlavou prosadil Šimáček a přímý kop Butnara skončil přesně u tyče žákavské branky.

Do druhého poločasu vstoupili hosté se snahou vsítit kontaktní gól, ale brzy byli potrestáni po rychlých akcích domácích. Dvě branky pro Hlaváče připravili zleva Špírek a zprava Honza Beneš. Čtyřbrankové vedení domácí ukolébalo a zároveň jim ukázalo limity jejich současných fotbalových dovedností. Bez nasazení a kvalitního tréninku se  totiž nedá hrát fotbal, který by uspokojil dnes již náročného žichovického fanouška.  Trenér Krejčí tak asi i přes výhru domácích spokojen nebyl a jak on, tak i hráči se budou muset zamyslet nad tím, co do příštího derby v Hradešicích zlepšit. Trenér nad tím odjel přemýšlet okamžitě po zápase, aniž by předtím  navštívil domácí kabinu.

Branky: Hlaváč 2, Šimáček, Butnaru – Sarov, rozhodčí Fanfule, Cihlář, Rubáš, hráno bez karet, diváků 130

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Šimáček, Frýzek, Štěpán (46. Brož) – Butnaru, Bálek, R.Beneš, Šiška (85. Krejčí), Špírek (55. J.Beneš) – Hlaváč

Tréninky už pravidelně ve středu a v pátek od 18.00.