Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Horažďovice – Žichovice 3 : 0 (1 : 0)

14. Listopad 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V posledním zápase podzimní části sezóny jsme favorizovaným domácím byli vyrovnaným soupeřem. O výsledku zápasu rozhodlo proměňování brankových příležitostí. Přestože jsme jich měli více než domácí, prohráli jsme poměrně krutým výsledkem.

V prvním poločase jsme organizovanou hrou nepouštěli domácí do větších příležitostí. Ti si nevěděli rady a s jejich nakopávanými míči si naše obrana bez problémů poradila. My jsme hrozili rychlými protiútoky, ale v zakončení jsme selhali. Šiška těsně minul, akce J.Beneše, Musila či Kuncla skončily jen rohem. Množství standartních situací jsme však promrhali a domácí nás za to potrestali. Míč se těsně před poločasem se štěstím dostal k Šafandovi, který bodlem prostřelil Beneše. Vyrovnat mohl vzápětí P.Bálek. Středem obrany se dostal až před Rybára, který ho však podle rozhodčího dovoleně zastavil. Do kabin jsme tak šli s jednogólovým mankem.

Po přestávce jsme si vytvořili tlak a několik závarů v pokutovém území domácích, ale opět jsme nedokázali dostal míč za Rybára. Nejblíže tomu byl Musil, ale ze dvou velkých šancí branku netrefil ani jednou. Zlomovou situací byl druhý gól domácích, který vstřelil po rohu hlavou nejmenší hráč na hřišti Nauš. Ani poté jsme se nevzdali, ale domácí si začali více věřit a zápas dotáhli do vítězného konce. Gólovou tečku za podzimem dal Greger po průniku středem hřiště. My jsme dnes sehráli jeden z lepších venkovních zápasů, ale na body to bohužel nestačilo. Tak snad na jaře:).

Branky: Šafanda, Nauš, Greger, rozhodčí Říha, ŽK 1:1, diváků 100

Sestava Žichovic: R.Beneš – L.Mourek, J.Benedikt, J.Frýzek, M.Linhart – J.Beneš (46. J.Hlaváč), J.Bálek (87.Z.Malík), P.Bálek (65. J.Šimáček), O.Musil, P.Kuncl (79. M.Špírek) – R.Šiška (84. O.Chod)

FANTASY ŽICHOVICE – 15.kolo

J.Landa (B) 0 (celkem +26), M.Fiřt (B) 0 (+5),  P.Bálek (Z) +3 (+56),  J.Frýzek (O) 0 (+15), L.Mourek (O) -1 (+12), M.Linhart (O) 0 (+40), P.Kuncl (Z) +3  (+7), J.Beneš (Z) +1  (+14), J.Benedikt (O) 0 (+34), J.Bálek (Z) +3  (+17), O.Musil (Z) +3 (+31), M.Špírek (Z) +1  (+22), R.Beneš (B)  +1  (+61), J.Malý (Ú) 0 (+22), J.Šimáček (Ú) +1 (+7), R.Šiška (Ú) +3  (+57), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod (Z) +1 (+6), L.Stulík (Ú) 0 (+3), J.Hlaváč +1 (+1), Z.Malík +1 (+1)

Vítězem podzimní části se stal Robert Beneš. Za odměnu zajistí občerstvení na cestu do Plzně příští sobotu :) .