Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Horní Bříza – Žichovice 1 : 0 (1 : 0)

16. Srpen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na hřišti exúčastníka krajského přeboru v Horní Bříze jsme za domácími zaostávali ve většině činností, ale při troše štěstí jsme mohli v závěru dosáhnout na remízu. Ta by však asi nebyla úplně spravedlivá, protože domácí si výhru zasloužili.

V prvním poločase jsme předvedli pasivní výkon a nechali domácím mnoho prostoru ke kombinaci. Horní Bříza toho využívala především v situacích, kdy jsme neudrželi dobré obranné postavení a pouštěli tak domácí do šancí. V 17.minutě toho využil Macháček a skóroval. Během první půle nás dvakrát zachránila tyč a několikrát výborný Landa v naší brance. My se dostali do zakončení jen po standartních situacích, ale bez úspěchu.

Ve druhém poločase jsme domácí zlepšeným napadáním donutili k nakopávaní dlouhých míčů a hra se tak opticky vyrovnala. Přesto se do šancí dostávali hlavně domácí, ale díky své nepřesnosti, Landovi či postavení mimo hru vedení nenavýšili. Zápas byl tak dramatický až do konce. Několik nadějných akcí nedotáhl Honza Beneš, klid v zakončení chyběl Šiškovi, nad hlavičkoval Benedikt a z přímého kopu přestřelil i Malý. Body tak zůstali v Horní Bříze.

Branka: M.Macháček, ŽK 1:3, rozhodčí Ruda, diváků 140

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Frýzek, J.Benedikt, P.Kuncl – J.Beneš, J.Bálek (72. M.Linhart), P.Bálek, O.Musil (55. J.Malý), M.Špírek – R.Šiška