Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Kralovice – Žichovice 0 : 1 (0 : 1)

20. Září 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Kralovic, které do soutěže vstoupily výborně, jsme přijeli s respektem a snahou odčinit porážku z minulého kola. Po velmi zodpovědném a taktickém výkonu se nám to nakonec podařilo.

Domácí se od úvodních minut snažili o nátlakový fotbal, na který jsme však byli připraveni. Pečlivou defenzivou jsme Kralovicím nedávali prostor a jejich fotbalová kvalita na překonání naší obrany nestačila. Zákonitě se nám otevíraly možnosti k protiútokům, kterými jsme samozřejmě nepohrdli. Po přihrávce Malého se před brankáře prodral Linhart a jeho dělovku málem nezastavila ani síť v domácí brance. V dalším přečíslení se Pavel Bálek rozhodl pro individuální akci a trefil tyč. Domácí hrozili hlavně ze standartních situací, ale bez úspěchu.

Po poločase jsme mohli jít do dvoubrankového vedení, ale Pavel Bálek hlavičkoval jen do domácího brankáře. Pak jsme bohužel domácím přenechali střed hřiště a dostali se pod výrazný tlak kralovických. Díky výbornému výkonu celé obrany v čele s brankářem Landou jsme nakonec občas i se štěstím cenné vítězství uhájili. Zápas částečně popisuje i slovní útok domácího fanouška, který pravil, že “Takovej hnus tady ještě nikdo nepřevedl,” i reakce trenéra Čakrta: “Taky tady, pane, zatím ještě nikdo nevyhrál”. Nutno podotknout, že z těch dvou pánů fotbalu rozumí jen jeden.

Branka: M.Linhart, rozhodčí Konig, ŽK 3:3, diváků 120

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Benedikt, J.Šimáček, J.Frýzek – R.Šiška, R.Beneš, J.Bálek, P.Bálek, M.Linhart – J.Malý (87. D.Krejčí, 90. L.Stulík)

FANTASY ŽICHOVICE – 7.kolo

J.Landa (B) +7 (celkem +17), M.Fiřt (B) 0 (+3),  P.Bálek (Z) +4 (+28),  J.Frýzek (O) +6 (+17), L.Mourek (O) +6 (+15), M.Linhart (Z) +9 (+26), P.Kuncl (O) 0 (+11), J.Beneš (Z) 0 (+8), J.Benedikt (O) +6 (+23), J.Bálek (Z) +4 (+9), O.Musil (Z) 0 (+22), M.Špírek (Z) 0 (+24), R.Beneš (Z)  +4 (+34), J.Malý (Ú) +6 (+21), J.Šimáček (O) +6 (+13), R.Šiška (Z) +3 (+46), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod 0 (+3), L.Stulík (Ú) +1 (+1)

Zápis je s 2 komentáři