Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Nepomuk – Žichovice 3 : 0 (1 : 0)

4. Říjen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ani v Nepomuku se nám nepodařilo navázat na dobré výkony z počátku soutěže. Již několik kol nehrajeme dobře a pokud bodujeme, tak jen díky bojovnosti a štěstí. Obojí nám v Nepomuku chybělo, a proto jsme odjeli s prázdnou.

V prvním poločase viděli diváci mizerný výkon od obou týmů. Míč byl neustále v oblacích a na nějakou fotbalovou akci se nezmohli domácí, ani my. Výjimkou byla přihrávka P.Bálka na rozběhnutého Kuncla, který však kromě brankáře přehodil i bránu. Více šancí měli domácí, ale buď minuli branku nebo nás zachránil Landa. Rozhodující moment zápasu přišel v nastavení první půle, Po jedné z našich mnoha ztrát míčů domácí zaútočili do otevřené obrany a Michal Baran skóroval do prázdné branky.

Po přestávce se hra mírně zlepšila, ale těžko jsme mohli myslet na vyrovnání, když poměr šancí byl cca 8:1 pro domácí. V jediné naší příležitosti pálil bohužel nad Robert Beneš. Naše křeč pokračovala až do konce, výborný Landa chytil několik čistých gólů, ale přesto nedokázal zabránit domácímu Baranovi, aby zkompletoval hattrick. Domácí nepředvedli žádný velký výkon, ale vyhráli naprosto zaslouženě, my máme na čem pracovat, protože těžko si představit, že bychom mohli hrát ještě hůř.

Branky: Mi.Baran 3, rozhodčí Žák, ŽK 2:4, diváků 100

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Šimáček, J.Benedikt, J.Frýzek – P.Kuncl, J.Bálek, R.Beneš, P.Bálek, M.Linhart – R.Šiška

FANTASY ŽICHOVICE – 8.kolo

J.Landa (B) +1 (celkem +21), M.Fiřt (B) 0 (+3),  P.Bálek (Z) +2 (+33),  J.Frýzek (O) -1 (+18), L.Mourek (O) 0 (+17), M.Linhart (Z) +3 (+33), P.Kuncl (Z) +2 (+14), J.Beneš (Z) +1 (+9), J.Benedikt (O) 0 (+24), J.Bálek (Z) +3 (+15), O.Musil (Z) 0 (+22), M.Špírek (Z) 0 (+26), R.Beneš (Z)  +3 (+43), J.Malý (Ú) +1 (+21), J.Šimáček (O) -1 (+15), R.Šiška (Ú) +3 (+58), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod 0 (+3), L.Stulík (Ú) +1 (+3)