Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Nepomuk – Žichovice 4 :4 (3 : 3) PK 6 : 5

13. Duben 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Nepomuku se odehrál zápas, který nevybočoval z trendu našich posledních utkání. To znamená, že inkasujeme hned v úvodu zápasu, ale nakonec se nám podaří bodovat, i když skóre je velmi divoké. V Nepomuku se k tomu přidaly zdravotní trable mnoha hráčů a červená karta pro brankáře Rojíka.

V prvním poločase jsme třikrát prohrávali a třikrát vyrovnali. Křídelní akce domácích a pohotové zakončení 1:0, utěšená levačka Ondry Musila z dvaceti metrů 1:1, standardní situace a hlavička neobsazeného domácího útočníka 2:1, ruka domácích a penalta proměněná Špírkem 2:2, průnik domácích po levém křídle a zakončení na zadní tyči do prázdné branky 3:2, odstoupení otřeseného Musila, posledních pět minut dohráváme o deseti, výborná přihrávka Šišky na Butnara a chladnokrevné zakončení ve 45. minutě 3:3.

Ondra Musil nakonec pokračovat nemohl a nahradil ho Honza Beneš. Na hřišti jsme tak měli již tři hráče, kteří nemohli hrát se stoprocentním nasazením. Hned v úvodu si však Šiška a Butnaru zopakovali spolupráci, Butnaru se po chybě domácího stopera dostal sám před brankáře a přehodil ho 3:4. Pak se v dobrém světle ukázal Rojík, když vyrazil na břevno výborně kopnutý trestný kop domácích. Reputaci si však pokazil hned vzápětí. Po nepřehledné situaci v našem pokutovém území si pomezní Maroušek zavolal hlavního Filingera, a ten Rojíka za vražení do soupeře přísně vyloučil. Do branky šel Robert Beneš a my dohrávali v deseti. Tomu čtvrt hodiny před koncem vykopli domácí balon z ruky a pak ho dopravili do sítě 4:4. Tak zápas nakonec i skončil.

V penaltách se prvních deset exekutorů nemýlilo (za Žichovice P.Bálek, R.Šiška, J.Bálek, M.Špírek, I.Butnaru), v šesté sérii R.Beneš minul a bod navíc tak z mého pohledu ne úplně zaslouženě získali domácí.

Branky: M.Baran 2, Zajíc, Voráček - Butnaru 2, Špírek (PK), Musil, rozhodčí Filinger, ČK 0:1 (60.Rojík), diváků 150

Sestava: J.Rojík – R.Beneš, P.Bálek, J.Šimáček, J.Frýzek, L.Mourek -  R.Šiška, O.Musil (46. J.Beneš, 85. O.Chod), J.Bálek, M.Špírek – I.Butnaru

http://fotbalunas.cz/zapas/22112/

Tréninky už nastálo středa a pátek od 18.00

Tak debakl z podzimu se nekonal, ale oplatit nepomuckým porážku se nám nakonec nepovedlo a Nepomuk je tak zatím prvním týmem v soutěži, se kterým jsme na body prohráli, Honza Rojík si uvědomil, že všem žábám (i žabkám i v žabkách) je třeba věřit, protože když řeknou, že bude dvacet stupňů, tak to asi bude pravda (a když řeknou, že prostě vysaješ, tak asi budeš muset), podle toho se zařídil, osobně si nemyslím, že Nepomuk je nějak výjimečné místo, ale Honza chtěl i kvůli počasí dát zájemcům o prohlídku dostatečný prostor a ukončil tak své působení v zápase poněkud předčasně (doufám, že se mu alespoň někdo přihlásil), na seznam zraněných přibyl Ondra Musil, který nějaký čas nebude muset používat make-up díky hlavě (tvrdé) pana Barana, takže na hřiště musel Honza Beneš a pak na chvilku i Olda Chod, který před zápasem i po něm dokázal, že to pořád má nejen v noze (těšíme se na další setkání, hlavně na hřišti), Šinál, Štěpán ani Kliment nás tentokrát neposílili, ale snad to vyjde příště, velká pochvala míří k Robertovi, který byl v brance bezchybný a potlesk jsme si tentokrát určitě zasloužili, minimálně za bojovnost a dramatičnost zápasu.

Zápis je s 2 komentáři