Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Nýřany – Žichovice 3 : 1 (1 : 0)

25. Květen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na hřišti v Nýřanech jsme nenavázali na předchozí dvě výhry a především díky velmi špatnému výkonu v prvním poločase odjeli s porážkou.

Na domácím týmu byla od prvních minut vidět snaha o získání bodů více než na nás. Nám se nedařila kombinace a díky důrazu domácích jsme prohrávali i osobní souboje. Přesto jsme si vytvořili mírnou převahu. Když jsme svůj tlak začali stupňovat, paradoxně jsme inkasovali. Rojík se nedohodl s obranou na zpacifikování dlouhého nákopu a domácí útočník ho snadno přehodil. Do poločasu jsme pak domácí branku neohrozili.

Ve druhém poločase jsme byli výrazně lepší než domácí, ale ve snaze o vyrovnání jsme pouštěli domácí do protiútoků. Ti je i za asistence sudích (hodně sporná penalta a jasné postavení mimo hru) využili a zvýšili své vedení. My jsme se i za nepříznivého stavu snažili s výsledkem něco udělat a šancí jsme k tomu měli dostatek. Domácím však často pomohlo štěstí, tyč či naše neumění, a tak Butnaru, Musil, Šimáček, Šiška ani Špírek neskórovali. Jediného úspěchu jsme tak dosáhli až v závěru díky spolupráci Šišky a Butnara. Úprava výsledku to však byla jen kosmetická.

Branky: Sláma, Tyml, Zdvihal – Butnaru, rozhodčí Šlajs, ŽK 2:1, diváků 50

Sestava: J.Rojík – L.Mourek, J.Frýzek, J.Šimáček, J.Bálek – I.Butnaru, Z.Malík, R.Šiška, O.Musil, M.Špírek – P.Bálek  

Ukázalo se, že na Nýřany prostě neumíme zahrát a je jedno, v jaké sestavě jsou oni či my, kdy se hraje či komu přejí rozhodčí, Rojík tentokrát neměl svůj den, a přestože předvedl několik výborných zákroků, tak ten první a nejdůležitější nikoliv, z marodů se nikdo dohromady nedal, spíše naopak, a v tabulce jsme se neposunuli ani o píď a naše šance na lepší umístění je už jen teoretická, nicméně v příštím kole hrají všechna mužstva z čela tabulky proti sobě a nadát se můžeme ještě ledasčeho.