Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Stříbro – Žichovice 1 : 1 (0 : 0) PK 5 : 3

29. Srpen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve Stříbře se hrál fotbal téměř bez šancí, který diváky určitě nenadchnul a nakonec skončil dělením bodů. Domácí berou body dva, hosté v penaltách už podruhé neuspěli.

Žichovice se od začátku zápasu prezentovaly poctivou defenzivou. Stříbro si vytvořilo náznaky šancí, především po našich špatně zahrávaných standartkách, ale čistou gólovku celý zápas nemělo. My jsme v prvním poločase dopředu nepředvedli nic, jedinou trochu nadějnou příležitost hned v úvodu nevyužil Špírek. Poločas tak skončil bez branek.

Po poločase se hra mírně otevřela a my mohli jít do vedení. Hlavou však nezamířil přesně P.Bálek ani Benedikt a R.Beneš zakončení uspěchal. Do vedení tak šli domácí, když nepovedenou střelu z hranice vápna dorazil metr před brankou do sítě Bůžek. My jsme se vrhli do útoku a deset minut před koncem se podařilo vyrovnat Robertu Benešovi, kterému hlavou připravil zakončení Pavel Bálek. Závěr zápasu byl nervózní ze všech stran, ale na skóre se již nic nezměnilo.

V penaltách byli domácí bezchybní, za hosty proměnili P.Bálek, M.Špírek a J.Frýzek, nedal J.Benedikt.

Branky: Bůžek – R.Beneš, diváků 160, rozhodčí Homr, ŽK 0:3

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Frýzek, J.Benedikt, M.Linhart – J.Beneš (32.J.Bálek), P.Bálek, R.Beneš, J.Malý (78.J.Šimáček), M.Špírek – R.Šiška

FANTASY ŽICHOVICE – 4.kolo

J.Landa (B) +2 (celkem +13),  P.Bálek (Z) +7 (+14),  J.Frýzek (O) +3 (+12), L.Mourek (O) +2 (+10), M.Linhart (O) +1 (+9), P.Kuncl (O) 0 (+12), J.Beneš (Z) +1 (+8), J.Benedikt (O) +1 (+18), J.Bálek (Z) 0 (+6), O.Musil (Z) 0 (+17), M.Špírek (Z) +3 (+15), R.Beneš (Z)  +9 (+12), J.Malý (Z) +3 (+9), J.Šimáček (Ú) +1 (+3), R.Šiška (Ú) +3 (+27), D.Krejčí (N) 0 (+2), O.Chod 0 (+3)