Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Chodová Planá 3 : 2 (0 : 2)

23. Březen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Proti týmu z chvostu tabulky jsme si vytvořili spoustu šancí, ale skóre se nám podařilo otočit až v závěru zápasu.

Od začátku zápasu se hosté soustředili téměř výhradně na obranu a hru na protiútoky. Tato taktika jim se štěstím vycházela, protože v obrovských příležitostech trefil Šinál brankáře a Špírek tyč. A tak se stalo to, že po dvou našich chybách v defenzívě jsme ve dvacáté minutě prohrávali o dva góly. Šance ke vstřelení branky nám nechyběly ani ve zbytku poločasu, ale střely Haranta, Špírka a Butnara branku minuly.

I ve druhém poločase se hrálo na jednu branku, jen gólové šance zahazovali jiní hráči, např. P.Bálek, který se posunul na hrot. V poslední čtvrthodině jsme se nakonec prosadili. Akci středem hřiště zakončil Butnaru a pak se dvakrát snesl míč na hlavu Ondry Musila. Ten nezaváhal a rozhodl o našem těsném ale zaslouženém vítězství.

Branky: Musil 2, Butnaru – Ovčačík, Chval, rozhodčí Plzák, ŽK 5:3, ČK 0:2 (82 a 90. min.), diváků 80

Sestava Žichovic: J.Rojík – L.Mourek (20. J.Bálek), P.Bálek, J.Frýzek, J.Beneš – M.Špírek (80. A.Štěpán), R.Beneš (20. T.Harant), R.Šiška, O.Musil, I.Butnaru – M.Šinál

Další zápas odehrajeme ve Svéradicích, v sobotu 28.3. od 15 hod.

Jinak Chodové se na rozdíl od Oldy ukázali jako znalci a  po porážce se vyhnuli hořkosti tím, že skoupili veškeré lahvové Prazdroje, ohledně beků se trenér zřejmě záměrně dostává do situace, kdy má tři relativně vyrovnané hráče (nemluvím o psychice) na dva posty a může tak “experimentovat” (tak, jak to předvedl v zápase s Planou, kdy mu to naštěstí pro nás i pro něj vyšlo), předpokládám, že Elen poroste jako z vody, v sedmnácti se vydá na Kubu, kde potká takového sympatického pána v klobouku, kterého si pak k velké radosti rodičů přivede domů, trenér nakonec v útoku vyzkoušel tři “divizní” hráče, kterým ostatní plebs v týmu nosí vodu a čistí kopačky, ale že by tam přesvědčili….no nevím, nejsem odborník s licencí, po zemi jsme se hrát snažili, protože a) Láďa Benda zavezl díry v trávníku, b) soupeř byl slabý a měli jsme více času než v Nýrsku, c) většinu zápasu jsme hráli na dva střední záložníky a měli tak více prostoru, d) za týden jsme se obrovsky zlepšili a sehráli, sestavu trenér nechal téměř beze změny (až do dvacáté minuty) a konečně díky dramatičnosti jste rozhodně neprohloupili, pokud jste nám fandili z pergoly a občas mrkli oknem do hospody na televizní zápas. Zdravím Zbyňka :)

Zápis je s jedním komentářem