Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Chodský Újezd 4 : 0 (1 : 0)

31. Květen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Žichovicích byl tentokrát k vidění velmi dobrý zápas, který byl v poli vyrovnaný, ale před oběma brankami jsme hosty přehráli a zaslouženě získali tři body.

V běhavém prvním poločase jsme se po úvodním oťukávání začali dostávat do šancí. Největší měl Ondra Musil, ale hlavičkoval těsně vedle. Další nadějné situace jsme neřešili dobře a do protiútoků se dostávali i rychlí hráči Chodského Újezdu. Nebezpečný přímý kop skončil nad a střelu z úhlu zlikvidoval Rojík. Více šancí jsme však už hostům až do konce zápasu nedopřáli. Do vedení jsme se dostali z penalty za ruku hostujícího stopera. Úspěšným střelcem byl Špírek.

Ve druhém poločase se hra ještě více otevřela a k vidění bylo mnoho pěkných fotbalových akcí, a to především v podání domácích. Tři skončily brankou a mnoho dalších zůstalo nevyužito, nebo skončily na tyčích hostující branky. Na dvougólový rozdíl upravil opět Špírek, který byl nejrychleji u hlavičky Pavla Bálka a prostřelil brankáře hostí. Na 3:0 zvýšil precizně provedeným přímým kopem Butnaru a pak zkompletoval hattrick Špírek, když chladnokrevně přehodil brankáře Chodského Újezdu. Potlesk domácích fanoušků jsme si tentokrát zasloužili.

Branky: Špírek 3, Butnaru, rozhodčí Kohout, ŽK 4:2, diváků 100

Sestava: J.Rojík – L.Mourek, M.Šinál, J.Frýzek, J.Beneš – T.Harant (60.P.Bálek), R.Šiška (75.J.Šimáček), O.Musil, J.Bálek, M.Špírek – I.Butnaru

Tak hurá, fotbal ještě trochu hrát umíme. Dnes místo řečí dám pár námětů k přemýšlení.

29.kolo

Žichovice Senco B
Ch. Újezd Křimice
Nýřany Sl.Mýto
Luby Svéradice
Pačejov Stod
Staňkov Nepomuk

30.kolo

Křimice Žichovice
Sl.Mýto Ch. Újezd
Stod Luby
Nepomuk Pačejov

Lhota již postupuje jistě, Svéradice potřebují k jistotě bod a hraje se tak o 3 a 4. místo. Na Nepomuk máme bod, s Luby stejně a na ostatní ztrácíme, na Pačejov jeden, na Mýto dva a na Ch.Újezd tři body. Se všemi soupeři s výjimkou Pačejova a Nepomuku máme lepší vzájemnou bilanci. Aby nakonec ta penalta v závěru zápasu v Pačejově nebyla důležitější, než by se mohlo zdát. Ale spekulujte si sami:).