Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Doubravka B 1 : 2 ( 1 : 1)

8. Červen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Poslední domácí zápas nám nevyšel a příští týden v Křimicích už budeme hrát jen o čest. Přesto lze končící sezónu co se týče postavení v tabulce hodnotit pozitivně. Hrát v 1.A třídě klidný střed je totiž velké umění a pohled na tabulku prozrazuje, že to umíme v podstatě jen my a náš poslední soupeř. Prostě kdo umí, ten umí. A co umí nám dokázal za 2,5 roku i trenér Karel Krejčí, který se bohužel s žichovickými fanoušky rozloučil porážkou. To však nic nemění na tom, že jeho působení u nás bylo výsledkově úspěšné. Štěstí a úspěch mu přejeme i do jeho dalšího angažmá.

V prvním poločase nám chybělo téměř vše, co je k fotbalu třeba. Především pohyb, důraz a přesnost. Pohybliví hosté nás potrestali hned v úvodu. Po rohu zcela osamocen hlavičkoval Hric a Senco vedlo. Na konci první čtvrthodiny se nám povedl rychlý protiútok. Špírek našel ve vápně Haranta a jeho střelu šťastně tečoval Pavel Bálek a vyrovnal. Zbytek poločasu přinesl rozháraný fotbal a šance na obou stranách, ale výsledek se nezměnil.

Ve druhém poločase jsme se výrazně zlepšili a hosté se dostávali na naši půlku jen sporadicky. Bohužel se nám nepodařilo převážit skóre na naší stranu, protože jsme spalovali i ty nejvyloženější šance. A když už byl brankář hostů překonán, zachránilo ho břevno. A tak asi nikoho nepřekvapilo, že do vedení šli hosté, když se Paum trefil přímo k tyči Rojíkovi branky. My jsme si příležitosti vytvářeli až do konce zápasu, ale dnes nám prostě nebylo přáno.

Branky: P.Bálek – Hric, Paum, rozhodčí Filinger, ŽK 2:2, diváků 80

Sestava: J.Rojík – L.Mourek, J.Šimáček, J.Frýzek, J.Beneš – T.Harant, O.Musil, J.Bálek, R.Šiška, M.Špírek – P.Bálek