Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Košutka 4 : 0 (2 : 0)

23. Srpen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V prvních dvou kolech jsme získali pouze bod, a proto jsme proti zatím stoprocentní Košutce chtěli bodovat naplno. To se nám po zodpovědném výkonu podařilo a do dalších zápasů tak můžeme jít s relativním klidem.

Do zápasu jsme vstoupili výborně a hned v první minutě šli do vedení. Šiška obral o míč váhajícího stopera hostů a skóroval do prázdné branky. Kombinačně hrající Košutka pak získala převahu, ale do šancí je pozorná obrana Žichovic nepouštěla. Více před brankou hostí se začalo hrát až v závěru poločasu a domácím to přineslo dvoubrankové vedení. Po přiťuknutí Musila střílel přesně k tyči opět Šiška.

V aktivitě jsme pokračovali i po přestávce a hned v úvodu jsme za ni byli odměněni dalším gólem. Po kombinaci Musila a Kuncla se potřetí trefil Šiška. Ani za tohoto stavu jsme hosty nepouštěli do šancí a Honza Landa si tak připsal zaslouženou nulu. V závěru se na hřišti trochu přiostřilo, ale rozhodčí Čermák vše zvládl bez problémů. Skóre mohl vylepšit Pavel Bálek, ale mířil jen do břevna, a Jirka Šimáček, ale jeho dorážku zastavila tyč. Povedlo se to tak až Martinu Linhartovi krásnou střelou z přímého kopu, který vybojovala žichovická legenda Olda Chod. Poprvé (a snad ne naposled) jsme tak potěšili nového trenéra Tomáše Čakrta i žichovické fanoušky.

Branky: R.Šiška 3, M.Linhart, rozhodčí Čermák, ŽK 3:1, diváků 80

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Frýzek, J.Benedikt, P.Kuncl – J.Beneš (69. M.Linhart), P.Bálek (78. J.Bálek), R.Beneš, J.Malý (81. O.Chod), O.Musil (87. J.Šimáček) – R.Šiška (62. M.Špírek)