Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Křimice 3 : 6 (1 : 4)

13. Září 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve druhém domácím zápase v řadě jsme nenavázali na výkon z minulého týdne a po zásluze odevzdali všechny body hostům z Křimic. V souboji dvou velmi sebevědomých týmů tak uspěla místy až nafoukanost hráčů hostí. Bohužel jsme jim to umožnili vlastním mizerným výkonem.

Už v páté minutě vedli hosté 2:0. Nedokázali jsme pokrývat průnikové přihrávky Křimic a jejich hráči se tváří v tvář Landovi někdy i se štěstím prosadili. Do zápasu jsme se vrátili po čtvrthodině díky rohu Malého a zakončení Roberta Beneše. Místo vyrovnání však přišly další dva samostatné průniky Kuneše. Ten se v zakončení nemýlil a do kabin jsme šli s tříbrankovým mankem.

Po pauze jsme si vytvořili převahu, ale skórovali opět hosté. Zbytečný přímý kop z hranice vápna využil nejlepší hráč zápasu Klement. Ani za stavu 1:5 jsme nesložili zbraně a díky penaltě a krásné střele z dálky jsme zásluhou Pavla Bálka snížili na rozdíl dvou branek. Naděje na vyrovnání však netrvala dlouho, další naši chybu v rozehrávce potrestal Adam a bylo rozhodnuto. Snad se do dalších zápasů z tohoto debaklu poučíme. Děkujeme divákům, kteří nás podporovali i za velmi nepříznivého stavu.

Branky: P.Bálek 2, R.Beneš – Volena, Frýzek vlastní, Kuneš 2, Klement, Adam, rozhodčí Filinger, ŽK 2:3, diváků 70

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek (46. J.Bálek), J.Benedikt, J.Frýzek, P.Kuncl – M.Špírek (32. P.Bálek), O.Musil (84. D.Krejčí), R.Beneš, J.Malý (64. J.Šimáček), M.Linhart – R.Šiška

FANTASY ŽICHOVICE – 6.kolo

J.Landa (B) -3 (celkem +10), M.Fiřt (B) 0 (+3),  P.Bálek (Z) +10 (+24),  J.Frýzek (O) -3 (+11), L.Mourek (O) -3 (+9), M.Linhart (Z) +2 (+17), P.Kuncl (O) -3 (+11), J.Beneš (Z) 0 (+8), J.Benedikt (O) -3 (+17), J.Bálek (Z) -1 (+5), O.Musil (Z) +2 (+22), M.Špírek (Z) +1 (+24), R.Beneš (Z)  +9 (+30), J.Malý (Z) 6 (+15), J.Šimáček (Ú) +4 (+7), R.Šiška (Ú) +3 (+43), D.Krejčí (N) +1 (+4), O.Chod 0 (+3)