Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Luby 0 : 0 PK 4 : 5

4. Květen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V další zápas na žichovickém hřišti přinesl souboj týmů, kterým se momentálně moc nedaří. Diváci viděli rychlý a důrazný zápas, kterému nechybělo nasazení všech hřáčů. Co chybělo byly góly a fotbalová kvalita.

Od úvodu byli domácí aktivnější, ale dlouhé nakopávané balony úspěch nepřinášely. Do velké šance se tak dostali hosté a po rychlé akci jen těsně minuli Rojíkovu branku. Po půlhodině se domácím vydařila snad první fotbalová akce, Honza Beneš našel zpětnou přihrávkou Špírka a ten z hranice vápna trefil břevno a v brance neskončila ani dorážka Haranta.

Ve druhém poločase jsme se po vyloučení hostujícího Koželuha snažili držet míč víc na zemi, ale moc nám to nešlo. Přesto jsme měli dát alespoň jeden gól. Bálkovi chyběl na malém vápně krok a Butnarovu hlavičku hostující brankář chytil. Hosté hrozili z protiútoků a standartních situací, ale zápas nakonec žádnou branku nepřinesl.

V penaltách jsme měli mečbol, ale bod navíc si nakonec odvezly Luby. Penalty za domácí proměnili Špírek, Šiška, Bálek, Butnaru, nedali Šinál a Rojík.

Rozhodčí Maroušek, ŽK 1:2, ČK 0:1 (60.Koželuh), diváků 60 (15 přímo ze Žichovic)

Sestava: J.Rojík – R.Beneš (55.A.Štěpán), M.Šinál, J.Šimáček, J.Beneš – T.Harant, J.Bálek, R.Šiška, O.Musil, M.Špírek – I.Butnaru

V sobotu 9.5. se v Žihli hraje už od 14.00, sraz 13.00 tam a blízko to není