Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Mochtín 1 : 1 (1 : 0) PK 7:8

26. Září 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Aktéři regionálního derby druhé nejvyšší krajské soutěže diváky rozhodně nenadchli a především v  prvním poločase si mohli diváci říkat, že ve Veřechově by viděli fotbal podobné kvality. Po poločase se úroveň zvedla a zápas nakonec dospěl k víceméně zasloužené dělbě bodů. Tato dělba pro nás automaticky znamená jeden bod, protože na penalty jsme marní.

První poločas snad ani nestojí za komentář. Sice jsme ho vyhráli, protože Šiška využil přesného pasu R.Beneše a obhodil brankáře Rajtmajera, ale jinak to byla bída a nic než bída. Ze strany domácích stojí za zmínku spolupráce Malého a Šišky, která však skončila v náručí brankáře hostí  stejně jako vydařený přímý kop Linharta. Hosté však šli několikrát sami na brankáře Landu a jen díky svému neumění o poločase prohrávali.

O pauze jsme se v kabině rozhodně nepochválili a po přestávce předvedli o poznání lepší výkon. Aktivní hrou jsme soupeře nutili k chybám a dostávali se do nadějných situací. V těch však Šišku dvakrát vychytal Rajtmajer a ani další příležitosti domácích nepřinesly uklidňující náskok.  Hosté toho využili a pět minut před koncem ze situace na hranici postavení mimo hru vyrovnali a po dlouhém penaltovém rozstřelu si ze Žichovic odvezli dva body.

Branky: 40.R.Šiška – 85.J.Čeleda, rozhodčí Kostelník, ŽK 5:2, diváků 60, PK za Žichovice proměnili P.Bálek, J.Frýzek, M.Špírek, J.Bálek, J.Šimáček, M.Linhart, R.Beneš, nedal J.Benedikt, hosté kupodivu proměnili všichni

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Šimáček, J.Benedikt, J.Frýzek – R.Šiška (70. P.Kuncl), J.Bálek, R.Beneš, P.Bálek, M.Linhart – J.Malý (46. M.Špírek)

FANTASY ŽICHOVICE – 8.kolo

J.Landa (B) +3 (celkem +20), M.Fiřt (B) 0 (+3),  P.Bálek (Z) +3 (+31),  J.Frýzek (O) +2 (+19), L.Mourek (O) +2 (+17), M.Linhart (Z) +4 (+30), P.Kuncl (O) +1 (+12), J.Beneš (Z) 0 (+8), J.Benedikt (O) +1 (+24), J.Bálek (Z) +3 (+12), O.Musil (Z) 0 (+22), M.Špírek (Z) +2 (+26), R.Beneš (Z)  +6 (+40), J.Malý (Ú) 0 (+20), J.Šimáček (O) +3 (+16), R.Šiška (Z) +9 (+55), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod 0 (+3), L.Stulík (Ú) +1 (+2)