Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Pačejov 1 : 1 (1 : 0) PK 4 : 3

11. Říjen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do derby s Pačejovem jsme vstoupili útočněji než do předcházejících zápasů a na dění na hřišti to bylo znát. Měli jsme míč častěji na kopačkách a byli nebezpečnější než soupeř. Ve fotbale se však nedávají body za zásluhy, ale za góly. Ten jsme dali jen jeden,  a proto jsme doma ztratili další bod.

Od první minuty jsme si agresivní hrou vytvářeli příležitosti k zakončení a standartní situace, při kterých jsme ohrožovali Kozlíkovu branku. Další šance přicházely díky dobré hře krajních záložníků. Gólem však skončila jen akce Honzy Beneše, kterou zakončil Benedikt. Hosté se do zakončení příliš nedostávali, Roberta Beneše v naší brance vystrašila jen střela Ticháčka, která však branku minula.

Po přestávce jsme náš tlak ještě stupňovali, Linhart výborně zahrával standartky a zdálo se být otázkou času, kdy přidáme další gól. Musil však těsně přestřelil, hlavičku Benedikta vytáhl Kozlík na roh a dvakrát tváří v tvář brankáři hostí neuspěl Linhart. Další střely pačejovští zblokovali a udrželi si tak naději na bodový zisk. Ten jim v závěru zápasu přinesl precizní přímý kop Panušky, na který jsme již nedokázali zareagovat.

Bod navíc jsme získali díky penaltám. Proměnili M.Špírek, J.Frýzek, O.Chod a P.Bálek, nedal R.Šiška, hosté jednou trefili břevno a jednou tyč.

Branky: J.Benedikt – V.Panuška, rozhodčí Petrželka, ŽK 2:0, diváků 100

Sestava Žichovic: R.Beneš – L.Mourek, J.Bálek, J.Šimáček, J.Frýzek – O.Musil, J.Benedikt, P.Bálek, M.Linhart (86.O.Chod) – R.Šiška, J.Beneš (56. M.Špírek)

FANTASY ŽICHOVICE – 10.kolo

J.Landa (B) +1 (celkem +22), M.Fiřt (B) 0 (+3),  P.Bálek (Z) +4 (+37),  J.Frýzek (O) +3(+21), L.Mourek (O) +2 (+19), M.Linhart (Z) +3 (+36), P.Kuncl (Z) 0 (+14), J.Beneš (Ú) +3 (+12), J.Benedikt (Z) 9 (+33), J.Bálek (O) +1 (+16), O.Musil (Z) +3 (+25), M.Špírek (Z) +2 (+28), R.Beneš (B)  +5 (+48), J.Malý (Ú) +1 (+22), J.Šimáček (O) +1 (+16), R.Šiška (Ú) +2 (+60), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod (Z) +2 (+5), L.Stulík (Ú) 0 (+3)