Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Staňkov 1 : 2 (0 : 2)

20. Duben 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším domácím zápase jsme se nedokázali vypořádat s absencemi v sestavě a především díky tragickému výkonu v prvním poločase jsme odevzdali všechny body poslednímu týmu tabulky. Ten si je podle toho, co se dělo na hřišti, zasloužil.

Hned ve čtvrté minutě zápasu se měnilo skóre, R.Beneš se po nepodařeném výkopu nestačil vrátit do branky a Bozděch ho z velké dálky přehodil. Trenér Krejčí pak několikrát zamíchal sestavou, ale ani to nás neprobudilo a nadále jsme působili na hřišti mátožným dojmem. Příležitosti jsme měli jen ze standartních situací. Pěknou střelu Šinála však hostující brankář vyrazil a P.Bálek branku netrefil. Před poločasem se hosté prosadili podruhé, po standatní situaci hlavou skóroval Hruška.

Ve druhém poločase jsme se přeci jen o něco zlepšili, ale na víc než korekci skóre to nestačilo. Po hodině hry se pohotovou střelou z poza vápna přesně k tyči trefil Pavel Bálek a dal nám naději. Dostali jsme se do tlaku díky nakopávaným míčům a přímým kopům, ale k zakončení jsme se proti vysokým obráncům Staňkova většinou nedostali. Deset minut před koncem mohli hosté vítězství pojistit, ale R.Beneš penaltu chytil. V závěru měli vyrovnání na hlavě Zbyněk Malík (trefil břevno) a Jirka Šimáček (trefil obránce na brankové čáře), a tak jsme dnes nepotěšili ani sebe, ani diváky.

Branky: P.Bálek – Bozděch, Hruška, rozhodčí Čermák, ŽK 0:1, diváků 60

Sestava: R.Beneš – Z.Malík, J.Šimáček, M.Šinál, J.Frýzek, L.Mourek – T.Harant, J.Bálek (75. O.Chod), O.Musil, R.Šiška – P.Bálek

Se Staňkovem jsme prohráli stejným výsledkem jako na podzim, trénink a netrénink (aktuální i dlouhodobý) se na nás samozřejmě projevuje (pozitivně určitě ne), horko bylo a běhat se nám nechtělo, zjistili jsme, že fotbal už hrát neumíme (není divu, viz předcházející věty), a tak přichází na řadu kopaná, ale ta může mít úspěch jen když se k ní přidá bojovnost, a ta nám včera chyběla (na rozdíl od řečí), Olda opět nastoupil v závěru zápasu a svou chutí nám téměř pomohl k remíze, Zbyněk Malík obul kopačky po pěti letech a byl z nás nejlepší (a já tady melu něco o trénování, sem to ale debil, stačí pravidelně běhat ve Stromovce), dres oblékl i Láďa Stulík, ale zůstal jen na lavičce (stejně jako zranění Honza Beneš a Láďa Kliment), systémů jsme vyzkoušeli několik, ale v systému to nejspíš nebude a hráčem kola se tentokrát určitě nikdo nestane. Tak snad příště :)

Tak jsem zase ukázal, jak tomu všemu rozumím! http://fotbalunas.cz/sestava-kola/87/sestava-kola-22-kolo-plzensky-1-a-trida-2014-2015/