Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žihle – Žichovice 1 : 5 (0 :3)

11. Květen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na umělé trávě v Žihli jsme byli od úvodních minut aktivnější a lepší než domácí a díky zasloužené výhře se udrželi v první polovině tabulky.

Hned v první desetiminutovce jsme mohli třikrát skórovat, ale chyběl nám důraz před brankou soupeře. V síti tak skončila až střela Šišky, kterého našel přesný Mourkův pas. Domácí se nepoučili a nadále chybovali v rozehrávce a naše rychlé akce končily šancemi i góly. Do poločasu se dvakrát trefil Butnaru, jednou z přímého kopu a podruhé po individuálním průniku. Další velké šance jsme zahodili, platí to především pro Špírka, který přestřelil prázdnou branku.

Obraz hry se nezměnil ani po vydatné dešťové přeháňce. V úvodu druhého poločasu jsme však své šance zahazovali a zdálo se, že se domácí dostanou zpět do hry. Podařilo se jim snížit, ale jejich naděje na zvrat trvala tak pět minut. Poté našel ve vápně volného Butnara nejdříve Pavel Bálek a pak Špírek a rázem byl stav 1:5. Další velké šance jsme zahodili, platí to především pro Špírka, který trefil jen tyč poloprázdné branky. Skóre se tak už neměnilo.

Branky: Peterka – Butnaru 4, Šiška, rozhodčí Kostelník, diváků 100

Sestava: J.Rojík – L.Mourek, J.Šimáček, J.Frýzek, J.Beneš (70.L.Stulík) – I.Butnaru, J.Bálek, O.Musil, R.Šiška, M.Špírek – P.Bálek

Umělka nám tentokrát svědčila, na Doubravce jsme na podzim prohráli asi kvůli umělému osvětlení, už jen na výsledku je vidět, co dokáže jeden pořádnej trénink, hráči na střídavý start ani marodi nám tentokrát příliš nechyběli (ale koukejte se dát do kupy a příští tejden se vykašlat na výlety, svaly, svatby, kolena, kotníky, oslavy, druhé a třetí třídy či okresní přebory, každej ví, o koho tu běží, ale pokud budete chtít jmenovitě, může být), tentokrát jsme předvedli dobrý výkon a fotbal nás bavil (kdyby to viděl p.Říha, tak okamžitě prodá sekačku a zaseje umělku) a děkujeme “starému” Johnovi za podporu. A za týden hurá na vedoucí Lhotu.