Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žihle – Žichovice 4 : 2 (0 : 0)

31. Říjen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V daleké Žihli jsme bohužel nenavázali na dobrý výkon z minulého kola. Domácí měli celý zápas více ze hry, my jsme spoléhali jen na protiútoky a standartní situace. Přesto jsme měli k vítězství blízko, ale závěr zápasu jsme nezvládli a domácí asi zaslouženě vyhráli.

V úvodu zápasu nás domácí dostali pod tlak, ale jejich střely z dálky Landa bezpečně likvidoval. Zapotil se však při hlavičce domácího útočníka, kterou skvěle vyrazil. My jsme kontrovali rychlou akcí Linharta, jehož dělovku bohužel zastavilo břevno a střelou Benedikta, kterou domácí brankář vyrazil. Poločas tak skončil bez branek.

Fotbalovější domácí se dostali do vedení v úvodu druhé půle, z penalty se nemýlil kapitán Najmon. Po obdržené brance jsme zvýšili aktivitu směrem dopředu a skóre se nám podařilo otočit. Nejprve přehodil brankáře Benedikt a míč skončil v šibenici, a pak se pěknou střelou po rohu prosadil P.Bálek. Z vedení jsme se však dlouho neradovali. Domácí vyrovnali po dobře rozehrané standartce a znovu se dostali do vedení po přesné střele Čapka. Závěr zápasu byl poměrně vyhrocený, ale rozhodčí Duda situaci bez problémů ukočíroval. Vyrovnat se nám však již nepodařilo, naopak jsme v nastaveném čase znovu inkasovali z další penalty.

Branky: Najmon 2 (1xPK), Čapek, Masopust (PK) – J.Benedikt, P.Bálek, rozhodčí Duda, ŽK 2:5 (Mourek, Šimáček, Bálek J., Kuncl, Beneš J.)

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Šimáček, J.Frýzek, P.Kuncl – J.Beneš (59.R.Šiška), J.Bálek, P.Bálek, J.Benedikt, M.Linhart – R.Beneš

FANTASY ŽICHOVICE – 13.kolo

J.Landa (B) 0 (celkem +26), M.Fiřt (B) 0 (+3),  P.Bálek (Z) +2 (+52),  J.Frýzek (O) -1 (+14), L.Mourek (O) -2 (+11), M.Linhart (Z) +6  (+39), P.Kuncl (O) -2  (+4), J.Beneš (Ú) +2  (+12), J.Benedikt (Z) +3 (+31), J.Bálek (Z) +2  (+13), O.Musil (Z) 0 (+28), M.Špírek (Z) 0  (+21), R.Beneš (Ú)  +3  (+57), J.Malý (Ú) 0 (+22), J.Šimáček (O) -2 (+6), R.Šiška (Z) +1  (+53), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod (Z) 0 (+5), L.Stulík (Ú) 0 (+3)