Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Chlumčany – Žichovice 6 : 3 (3 : 1)

16. Říjen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Chlumčanech jsme sehráli divoký zápas, kdy jsme se probrali z těžkého kolapsu v úvodu, pak měli na dosah vyrovnání, abychom nakonec odjeli s debaklem. Z našeho pohledu je možné najít na zápasu nějaká pozitiva, ale při výsledném skóre 6:3 celkem ztrácejí význam.

Do zápasu jsme vstoupili s útočnou taktikou, ale spíše než naší dominanci na útočné polovině přinesl úvod zápasu naše problémy s pokrýváním prostorů ve středu hřiště a domácí toho s chutí využívali. Rychle jsme prohrávali 2:0 a i když jsme pak hru vyrovnali, domácí skórovali potřetí. Šance se dále rodily na obou stranách hřiště a i nám se do poločasu podařilo vstřelit branku, když se po přiťuknutí Bálka trefil k tyči Honza Beneš a vykřesal tak jakous takous naději pro druhý poločas.

Pro ten trenér přeskupil řady, začali jsme více běhat a kombinovat než nakopávat a na obrazu hry se to hned projevilo. Sevřeli jsme domácí v jejich šestnáctce a gól visel na vlásku. Paradoxně však opět udeřili domácí, když se krásně z dálky podruhé v zápase trefil Roubíček. Ani to nás nesrazilo do kolen a odměnou za aktivitu byly dva góly v domácí síti. Nejdříve se z přímého kopu prosadil Chalupa a pak prudký centr Mourka uklidil do branky Honza Beneš. Ještě veseleji mohlo být vzápětí. Za faul na Špírka jsme kopali penaltu, ale Honza Beneš bohužel přestřelil. Když se pak domácí prosadili po rychlém protiútoku, bylo jasné, že body zůstanou doma. Domácí pak přidali pojistku, my už jsme na reakci neměli.

Branky: Roubíček 2, Dušek, Havlíček, Kanát, Tomášek – J.Beneš 2, Chalupa, rozhodčí Kanta, ŽK 1:3, diváků 110

Sestava: J.Landa – L.Mourek, J.Jiřík, J.Benedikt, M.Linhart (46. J.Šimáček) – J.Beneš, O.Chalupa, R.Šiška – P.Bálek (46. M.Špírek), J.Hlaváč, R.Beneš