Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Kralovice – Žichovice 2 : 0 (0 : 0)

14. Srpen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na první zápas nové sezóny jsme přijeli do Kralovic oslabení o několik hráčů, ale s odhodláním poprat se o dobrý výsledek. Snaha a bojovný výkon tentokrát bohužel na body nestačily a domácí v závěru zápasu rozhodli o tom, že body zůstanou na severu.

Od úvodních minut jsme domácí zaskočili útočnou hrou a přestože se šance rodily na obou stranách hřiště, více příležitostí jsme měli my. Gólem však neskončil průnik Špírka, dorážka Šišky, střela Honzy Beneše, hlavička jeho bratra Roberta ani dalekonosná pumelice kapitána Bálka. Domácí se snažili využít okénka v naší obraně, ale jejich střely likvidoval Landa nebo Chod na brankové čáře. Poločas tak skončil bez branek. Kaňkou bylo zranění dobře hrajícího Linharta, kterého nahradil stejně dobrý Láďa Stulík.

Po poločase jsme se více soustředili na defenzívu a domácí tak měli opticky více ze hry. Většina jejich akcí však končila před naším pokutovým územím nebo postavením mimo hru a domácí toho mohli litovat, kdyby se ujal přímý kop Špírka či střela Benedikta. Vyrovnané utkání tak rozhodl první gól. Dali ho domácí šťastnou dorážkou po rohovém kopu deset minut před koncem a vzápětí přidali do naší otevřené obrany pojistku. I poté jsme měli šance přinejmenším na snížení, ale dnes nám nebylo přáno. Velmi dobrý rozhodčí Duda tak ukončil zápas, ve kterém nás Kralovice na třetí pokus obraly o body.

Branky: 80. Volín, 82. Lávička, rozhodčí Duda, Jílek, Kašpar, diváků 150

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, O.Chod, J.Šimáček, M.Linhart (35. L.Stulík) – R.Šiška, P.Bálek, R.Beneš, J.Benedikt, M.Špírek – J.Beneš

Zápis je s 2 komentáři