Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Pačejov – Žichovice 0 : 2 (0 : 0)

10. Září 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Pačejově jsme potvrdili zlepšenou formu z posledních kol a především díky zlepšenému výkonu po změně stran si došli pro zasloužené vítězství.

První poločas přinesl živelnou podívanou s šancemi na obou stranách hřiště. Nám se podařilo jednu příležitost proměnit, ale branka Jandy kvůli kontaktu s domácím brankářem neplatila. Svými nepřesnostmi a nedůrazem jsme však nabídli možnosti ke skórovaní i domácím. Kubaně však skvěle vychytal čím dál tím lepší Landa a nenápadné bodlo Kláska skončilo na našem břevně. Poločas tak branku nepřinesl.

Po pauze jsme zpřesnili hru a více drželi míč na zemi a výsledek se dostavil. Domácí se vůbec nedostávali do hry a my je potrestali ze standartních situací. Roh Chalupy vrátil před branku Mourek, Bálkovu střelu domácí ještě zablokovali, ale ta z kopačky Špírka už skončila v síti mladého domácího brankáře. Za chvilku bylo pro nás ještě veseleji. Rychlý protiútok zastavili domácí jen faulem na Roberta Beneše a z pozic kolem šestnáctky se většinou Ondra Chalupa nemýlí. Ve zbytku utkání jsme si výhru pohlídali a mohli ji i navýšit, ale proti byl domácí brankář nebo jeho branková konstrukce.

Branky: M.Špírek, O.Chalupa, rozhodčí Plzák, diváků 130, ŽK 2:5

Sestava Žichovic: J. Landa [8.0] P. Janda [6.0] (35. J. Beneš [7.0] ) , J. Benedikt [8.0] O. Musil [8.0] ,J. Jiřík [8.0] M. Špírek [8.0] (86. M. Linhart [5.0] )                                           R. Beneš [7.0] O. Chalupa [9.0] R. Šiška [5.0](76. J. Šimáček [5.0] ) , L. Mourek [7.0] ,                                                                                     P. Bálek [7.0]

Zápis je s 2 komentáři