Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Tlučná – Žichovice 1 : 4 (0 : 1)

29. Srpen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Zápas v Tlučné nabídl souboj dvou týmů, které zatím na body čekaly a na hřišti bylo občas vidět proč. Utkání ve velkém vedru jsme nakonec zlomili v náš prospěch zlepšeným výkonem a nasazením ve druhém poločase a zaslouženě si odvezli všechny body.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a nutili domácí k chybám. Dlouho se nám však nedařilo vyjádřit naší převahu gólově, a tak nám pomohl stoper Tlučné Černý, který po centru Chalupy trefil vlastní síť. Další šance jsme nevyužili a poločas jsme vyhráli jen díky Landovi, který fantasticky vyřešil čtyři samostatné nájezdy domácích hráčů.

I ve druhém poločase jsme měli herní převahu, což se projevilo ve skóre. Mezi klíčové hráče týmu se při svém prvním vystoupení v našem dresu zařadil Ondřej Chalupa, jehož povedená střela znamenala naše dvoubrankové vedení. Domácí však vzápětí snížili Černým, který se prosadil hlavou po standartní situaci. Nám se podařilo reagovat hned za několik minut. Osud zápasu vzal do svých rukou, či spíše nohou, Pavel Bálek. Krásnou střelou z dálky a pohotovým zakončením po rohovém kopu nás uklidnil a o vítězi zápasu pak již bylo jasno. Skóre jsme mohli ještě několikrát navýšit, ale především Špírek v zakončení neměl svůj den.

Branky: Černý – P.Bálek 2, O.Chalupa, vlastní

Sestava Žichovic: J. Landa [9.0] R. Šiška [6.0] , P. Bálek [8.0] , J. Benedikt [6.0] , O. Musil [9.0] , J. Jiřík [7.0] (88. L. Stulík [5.0] ) , R. Beneš [6.0] , J. Hlaváč [5.0] (46. M. Špírek [3.0] ) , O. Chalupa [7.0] , J. Šimáček [6.0] , L. Mourek [6.0]