Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Horní Bříza 1 : 2 (0 : 2)

23. Říjen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Proti Horní Bříze se nám moc nedaří ani dnes se nám to nepodařilo zlomit. Kombinační vyspělost hostů jsme nahrazovali bojovností a tentokrát jsme byli bodům opravdu blízko, když jsme v devíti hráčích v nastavení vyrovnali. Proti byl však pomezní rozhodčí Schneider, jehož nesmyslně zvednutému praporku se divil i delegát svazu Kopřiva. Body si tak odvezli hosté.

Hosté měli v úvodu míč častěji na kopačkách, ale díky našim protiútokům a standartním situacím se šance střídaly na obou stranách. Branky však v prvním poločase padaly jen do naší sítě. Paradoxně to bylo po sporných situacích ve vápně Horní Břízy, které nepřesný rozhodčí Duspiva nechal bez povšimnutí a z následných protiútoků hosté využili chyb naší obrany a díky Lavičkovi a Fišerovi se dostali do dvoubrankového vedení. Tempu zápasu neprospěly ani neustálé diskuze a strkanice, se kterými si hlavní sudí nevěděl rady. Nervózní poločas tak skončil výsledkem 0:2.

Po pauze jsme se tradičně zlepšili a dostali hosty pod tlak. Výsledkem bylo snížení stavu, když si centr Chalupy srazil do vlastní branky pod tlakem Bálka hostující kapitán Šimice. I nadále jsme byli lepší, ale přibrzdil nás stupidní zákrok Bálka na ležícího Fišera, po kterém byl domácí hráč po právu vyloučen. Šance jsme ale měli dál, zároveň však přibývalo nebezpečných protiútoků Břízy, a nebýt skvělého Landy v naší brance, nebylo už v závěru o co hrát. I přes další vyloučení Špírka jsme ze závěrečného tlaku vyrovnali, ale jak již bylo řečeno, body nám to nepřineslo.

Branky: Šimice vlastní – Lavička, Fišer, diváků 70, rozhodčí Duspiva, Schneider, Schveinert, ŽK 3:3, ČK 2:0 (63.Bálek, 88.Špírek)

Sestava: J.Landa – L.Mourek, J.Benedikt, J.Jiřík, R.Beneš(72.J.Šimáček) – O.Chalupa, P.Bálek, M.Linhart, R.Šiška, M.Špírek – J.Beneš

Zápis je s 2 komentáři