Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Košutka 1 : 1 (1 : 0) PK 4 : 3

8. Říjen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Po dvou porážkách na hřištích soupeřů jsme horko těžko dávali dohromady sestavu i na domácí zápas s Košutkou, které se letos příliš nedaří. I u nás předvedli spíše kopanou s množstvím surových zákroků a je s podivem, že například kopáč jménem Jaroušek dohrál zápas jen se žlutou kartou. Stejně jako v minulém domácím zápase jsme o vítězství přišli až v závěru, na rozdíl od zápasu s Křimicemi jsme však zvládli penalty a brali bod navíc.

V samotném zápase jsme se soustředili na defenzivu a snažili se těžit z protiútoků a standartních situací. Výborné napadání předvedl po čtvrthodině Benedikt, obral hostujícího hráče o míč a jako na zlatém podnose ho předložil Balovi, který potvrdil, že už více než čtvrtstoletí platí za obávaného kanonýra. Hosté byli v útoku neškodní a ani my jsme do přestávky vedení nenavýšili.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a snažili se vedení pojistit. Velkou šanci nevyužil Benedikt a dnes jsme bohužel nebyli nebezpeční ani z mnoha standartních situací. Košutka měla po vystřídání více sil a vynutila v závěru zápasu převahu. Trefili tyč a třikrát i síť, ale vždy z jasného postavení mimo hru. V závěru jsme nebyli dostatečně důrazní ve vlastním vápně a pustili k dorážce Zikmunda, který vyrovnal. Bod navíc zajistil především výborný Landa, vzhledem k věkovému složení a zdravotnímu stavu našeho týmu jsou dva body úspěchem.

Branky: P.Bala – P.Zigmund, penalty za domácí dali M.Linhart, P.Bala, J.Jiřík a J.Beneš, nadali R.Šiška a O.Chalupa, rozhodčí Schwarz, diváků 50

Sestava: J.Landa – J.Beneš, J.Jiřík, J.Benedikt, M.Linhart – R.Šiška, R.Beneš, P.Bálek, O.Chalupa, L.Stulík (75. L.Mourek) – P.Bala