Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Mochtín 3 : 0 (0 : 0)

3. Září 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Domácí zápas s tradičním soupeřem z Mochtína nám měl ukázat, jak  na tom v úvodu sezóny opravdu jsme. Dvě těsné porážky v úvodních kolech a výhra minulý týden nad slabým soupeřem leccos naznačily, ale dnešek byl významný v tom, zde se posuneme v tabulce tam, kde  chceme být, nebo zůstaneme v suterénu. Zodpovědný, kolektivní a bojovný výkon, který vedl k zaslouženému vítězství, dal na výše zmíněnou otázku jasnou odpověď.

První poločas a vlastně celý zápas se odehrával jasně v naší režii. Hosté měli jednu šanci, kterou nevyužili, ale jinak se hrálo na jednu branku a bylo otázkou času, kdy se prosadíme i gólově. Příležitostí jsme si vytvářeli dostatek, ale Chalupa, Šiška a hlavně Chod opakovaně ztroskotali na výborném brankáři Mochtína Rajtmajerovi. Do šaten se tak šlo za bezgólového stavu.

V úvodu druhého poločasu jsme hosty zamkli v jejich šestnáctce a po několika nevyužitých šancích se konečně dočkali. Na roh Chalupy si naskočil Jiřík a poslal nás do vedení. Nadále jsme útočili a odměnou byla branka Chalupy, který zúročil dobrou práci Mourka a Benedikta. Po odstoupení Choda hosté vyrovnali hru, ale do střeleckých příležitostí je naše výborně hrající obrana nepouštěla. Povedenou tečku zápasu připravil Bálek, jehož přihrávku uklidil do sítě Robert Beneš.

Branky: J.Jiřík, O.Chalupa, R.Beneš, rozhodčí Pressl, Hájek, Koura, ŽK 1:3, diváků 80

Sestava: J. Landa [7.0] P. Bálek [8.0] J. Benedikt [8.0] O. Musil [8.0] ,

J. Jiřík [7.0] ,M. Špírek [6.0] R. Beneš [6.0] O. Chod [7.0] (60. J. Beneš [4.0] ),

O. Chalupa [8.0] R. Šiška [6.0](85. L. Stulík [6.0] ) , L. Mourek [6.0]