Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Touškov 4 : 3 (1 : 3)

20. Listopad 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Poslední domácí zápas podzimu jsme špatně začali, ale vůle a nasazení v této fázi soutěže k úspěchu stačí. V utkání, kde bojovnost a dramatičnost předčily fotbalovost jsme se tak s fanoušky rozloučili vítězstvím.

V prvním poločase jsme se snažili navázat na výkon z druhého poločasu v Mýtě, ale nedařilo se nám téměř nic. Nešly nám základní fotbalové věci a když neumíme přihrát a nechceme běhat, tak těžko můžeme kombinovat nebo si vytvářet šance. Po zásluze se tak v prvním poločase jasně lepší hosté dostali do dvoubrankového vedení. Snížil Špírek z penalty za faul na Chalupu, kterého pěkně vysunul Musil. Hosté si však díky proměněné penaltě vzali do poločasu dvoubrankové vedení zpět. Skóre 1:3 pro nás bylo ještě milosrdné.

Po poločase jsme zjednodušili hru a především díky Šimáčkovi v útoku získali převahu. Touškov úplně vypadl z role a jen čekal na branky ve své síti. Faul na Hlaváče potrestal z druhé penalty Špírek, průnik Šimáčka zúročil pohotovým zakončením Hlaváč a obrat dokonal Šimáček, který hlavou usměrnil do sítě přesný pas Benedikta. Hosté mohli vyrovnat v úplném závěru, ale jejich hráč neuvěřitelně přestřelil z malého vápna prázdnou branku. Kdyby ji ale trefil, Janda by to určitě chytil, takže se zas tak moc nestalo a mohli jsme slavit výhru, kterou jsme si zasloužili až ve druhém poločase.

Branky: M.Špírek 2 (obě z PK), J.Hlaváč, J.Šimáček – V.Nosek 2, O.Karbusický z PK, rozhodčí Rubáš, ŽK 3:4, diváků 80

Sestava: P.Janda – L.Mourek, O.Musil, J.Šimáček (87.L.Stulík), R.Beneš – O.Chalupa, J.Benedikt, Z.Malík, R.Šiška, M.Špírek (75. M.Linhart) – J.Hlaváč (90.J.Landa)