Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Horažďovice – Žichovice 2 : 2 (2 : 1) PK 6 : 5

19. Březen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Horažďovicích jsme na těžkém terénu za silného větru odehráli bojovné utkání, ve kterém jsme na šance určitě vyhráli, ale v zakončení jsme měli trochu smůlu a jednou nám nebyl nakloněn ani brankový rozhodčí. V penaltách jsme měli mečbol, ale nakonec brali jen bod. Každopádně je to bod plusový a první, který jsme s tímto soupeřem během dvou let získali.

V prvním poločase oba týmy spoléhaly spíše na dlouhé míče než na kombinaci. Tato taktika přinesla domácím první gól, když se důrazem prosadil M.Forman a skóroval do odkryté branky. My jsme přidali a vytvořili si tři gólové příležitosti. Chalupu a Prchlíka však vychytal Rybár a úplně volný R.Beneš z malého vápna hlavičkoval vysoko nad. Vyrovnání tak přinesla až střela Šimáčka, kterou hlavou usměrnil do domácí branky Chalupa. Těsně před poločasem si domácí vzali vedení zpět. Přímý kop Jůdy nešťastně tečoval do vlastní branky Honza Beneš.

Druhý poločas přinesl příležitosti především na naší straně. Centr Prchlíka domácí nasměrovali do vlastní tyče. V další šanci Prchlík sám před brankářem obloučkem přehodil Rybára a domácí obránce ze vzduchu vykopl míč, který už byl za brankovou čárou, ale protože pomezní rozhodčí chytal lelky, hrálo se dál a potřetí Prchlík tentokrát minul branku. Čtvrt hodiny před koncem předvedl skvělou individuální akci Linhart, z vápna se  trefil přímo k tyči a vyrovnal. V závěru jsme měli více sil, ale otočit zápas se nám nepovedlo. Penalty za nás proměnili Prchlík, Špírek, Bala, Šimáček a Šiška, v páté sérii mohl rozhodnout Černý, ale trefil břevno, v sedmé sérii si to rozdali gólmani, Janda napálil míč do tyče a Rybár poté rozhodl o bodu navíc pro domácí.

Ještě jsem zapomněl na cenu pro nejlepšího hráče týmu. Dnes je vítězem Robert Beneš, který i na stoperovi předvedl skvělý výkon, což potvrdilo mnoho z přítomných diváků. Stokrát gratuluji.

Sestava: Janda Pavel – Mourek Lukáš, Šimáček Jiří, Šiška Radim, Černý Ladislav, Prchlík Milan, Beneš Robert, Linhart Martin (80´ Bala Petr), Staněk David, Chalupa Ondřej (K) (62´ Špírek Marek), Beneš Jan

Rozhodčí: Pavel Šiška, 170 platících diváků + další…