Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Horní Bříza – Žichovice 4 : 0 (2 : 0)

21. Květen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

S Horní Břízou jsme za poslední dva roky neuhráli vůbec nic a v této nepříjemné tradici jsme bohužel pokračovali . Po pravdě jsme jejímu ukončení byli hodně daleko. Po dlouhé době jsme propadli herně i výsledkově a po ještě delší době nepůsobili jako tým, ale jako skupina jednotlivců. Ale nejsme kapela, Horní Bříza byla lepší, a tak to prostě je.

První půlhodina zápasu byla vyrovnaná, z domácích byl cítit respekt, ale nám se jejich zakřiknutosti nepodařilo využít. Většinu situací jsme řešili špatně, když měla přijít kombinace, přišel nákop a naopak. Přesto jsme měli několik střeleckých příležitostí, Prchlík však přestřelil a Linharta zastavil ofside. Šance domácích byly vyloženější, ale dlouho se nedokázali prosadit. Ke všem brankám jsme jim tedy pomohli. Našeho nedůrazu před pokutovým územím využil Lomoz, prošel až před Jandu jako nůž máslem a otevřel skóre. Po pěti minutách se po zbytečném rohu krásně hlavou trefil Rous. Domácí se uklidnili a, jak by řekl kouč Pivarník, dominovali.

Po přestávce jsme se snažili více kombinovat. Držení míče na vlastní polovině však k ničemu nevedlo a k zakončení jsme se téměř nedostali. Domácí mohli přidat více branek, využili však jen dvě z našich mnoha chyb. Po ztrátě míče na útočné polovině se z rychlého protiútoku trefil Kraček a v samotném závěru přidal po chybě při rozehrávce čtvrtý gól do prázdné branky Paukner. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě a ukázali nám, na čem ještě musíme zapracovat. Největší díl práce má před sebou David Staněk, protože naprosto zásadní podíl na naší porážce má pan Odvárka alias jeho táta. Čí je asi chyba, že na zápase nebyl?

Branky: Lomoz, Rous, Kraček, Paukner, rozhodčí Křen, ŽK 0:2, diváků 85

Sestava: P.Janda – L.Mourek (55. O.Musil), D.Staněk, J.Frýzek, L.Černý – O.Chalupa, M.Prchlík, R.Šiška, R.Beneš, M.Linhart (46.M.Špírek) – J.Šimáček (65.J.Landa)